Koti Uuden Skypen Android- ja iPhone-versiot

PayPalin välityksellä käytettävän Money (Raha) -toiminnon vianmääritys

Rahansiirrot voivat näkyä Ready for collection (Valmis lunastettavaksi) -tilassa, jos vastaanottaja ei ole vielä lunastanut rahoja. Tämä voi johtua seuraavista syistä:

• Vastaanottaja ei ole liittänyt PayPal-tiliä ja Microsoft-tiliä yhteen.
    • Vastaanottaja ei ole vahvistanut sähköpostiosoitettaan PayPal-tilissä.
    • Vastaanottaja ei ole vielä hyväksynyt maksua. Vastaanottajan on hyväksyttävä tai torjuttava maksu, jos se on eri valuutassa kuin hänen PayPal-tilinsä saldo.

Jos et näe Money (Raha) -kuvaketta tai se on kadonnut Skypestä, syy voi olla jokin seuraavista:

• Kun lähetät rahaa ensimmäisen kerran Skypessä, sinun täyty olla fyysisesti jossakin tuetuista maista. Jos asia ei ole näin, et näe Money (Raha) -kuvaketta. Seuraavat maat ovat tuettuja: Yhdysvallat, Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta ja euroalueen* maat (Itävalta, Belgia, Kypros, Viro, Espanja, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Irlanti, Italia, Latvia, Luxemburg, Malta, Alankomaat, Portugali, San Marino, Slovakia, Slovenia). *Lukuun ottamatta Vatikaania, Monacoa ja Liettuaa.
    • Käytössäsi on oltava Skypen uusin iOS- tai Android-versio.

Jos olet unohtanut PayPal-salasanasi, luo uusi tällä tavalla.

Jos huomaat tapahtuman tai aktiviteetin, jota et tunnista, sen tekijä voi olla perheenjäsen tai se voi olla osa esihyväksyttyä maksua. Jos huomaat tapahtuman, jota et ole valtuuttanut, kerro siitä heti PayPalille PayPal Resolution Center -sivustossa.

PayPalissa voit määrittää tarkasti, milloin ja miten tietojasi jaetaan. Jos haluat lopettaa PayPalin käytön rahan lähettämiseen, riittää, että katkaiset yhteyden Microsoft- ja PayPal-tilien väliltä.

Voit tehdä tämän kirjautumalla PayPaliin ja toimimalla seuraavasti:

1. Valitse sivun oikeasta yläkulmasta Profile (Profiili).
    2. Valitse Payment settings (Maksuasetukset) -kohdassa Pre-approved payments (Esihyväksytyt maksut).
    3. Valitse Skype (Skype) ja valitse Cancel (Peruuta).
    4. Peruuta sopimus toimimalla ohjeiden mukaan.

Mikä on Money (Raha) -toiminto ja miten sitä käytetään Skypessä?
    Miten hallitsen rahan lähetystä ja vastaanottoa Skypessä PayPalin välityksellä?