Koti Uusi Skype

Skypen uuden mobiiliversion julkistustiedot

Android/iOS 8.8.0.61630 -toimitukset alkavat 26.9.2017, ja jakelu tapahtuu asteittain kahden seuraavan viikon aikana.

Tunnetut ongelmat -johdanto

Asiakkaat pyysivät ja me suostuimme

• Yhteystietojen suodattaminen on helppoa. Voit helposti suodattaa Skype-yhteystietojasi niin, että näet kaikki yhteystiedot, vain Skype-yhteystiedot tai yhteystiedot, jotka ovat parhaillaan aktiivisia Skypessä.

Hienoja juttuja tulossa

• Valokuvatehosteet. Lisää hauskoja tehosteita valokuviisi.
    • Päivitä tilasi. Napsauttamalla profiilikuvaasi näet nykyisen tilasi ja muuttaa sen Aktiivinen-, Älä häiritse- tai Näkymätön-tilaksi.
    • ja paljon muuta...
    Lähetä palautettaSiirry tunnettuihin ongelmiin

Aiemmat julkistustiedot

Android/iOS 8.7.0.59578 -toimitukset alkavat 26.9.2017, ja jakelu tapahtuu asteittain kahden seuraavan viikon aikana.
    • Tallenna puhelinnumeroita yhteystiedoiksi. Mikä tahansa puhelinnumero, johon olet soittanut, voidaan lisätä yhteystiedoksi.
    • Löydettävyytesi hallinta Skypessä. Valitse, millä puhelinnumeroilla muut löytävät sinut Skypessä.
    • Bottien hallitsemisen helpottaminen. Uudella Poista-vaihtoehdolla voit poistaa botteja keskusteluluettelostasi.

Hienoja juttuja tulossa

• Puhelumonitori on palaamassa!
    • Valokuvatehosteet. Lisää hauskoja tehosteita valokuviisi.
    • ja paljon muuta...

Android/iOS 8.6.0.57460 -toimitukset alkavat 12.9.2017, ja jakelu tapahtuu asteittain kahden seuraavan viikon aikana.

Tunnetut ongelmat -johdanto

Asiakkaat pyysivät ja me suostuimme

• Pikakirjautuminen. Voit kirjautua yhdellä napautuksella takaisin sovellukseen, kun olet ensin kirjautunut siitä ulos.
    • Yhteyshenkilösuodatin. Suodata helposti yhteystiedot, niin näet, ketkä ovat Skypessä.
    • Yhteyshenkilön numero. Yhteyshenkilöitten puhelinnumerot näkyvät nyt heidän profiilissaan.
    • Kohokohtailmoitus. Saat laitteeseesi pikailmoituksia, kun joku seuraamasi henkilö lisää uuden kohokohdan.
    • iOS-kaatumisongelmat. Jos sinulla on ollut ongelmia sovelluksen kanssa, niiden pitäisi olla nyt korjattu.
    • Androidissa ei voi kirjautua ulos. Voit kirjautua ulos sovelluksesta Androidissa.

Hienoja juttuja tulossa

• Puhelumonitori on palaamassa!
    • Valokuvatehosteet. Lisää hauskoja tehosteita valokuviisi.
    • ja paljon muuta...

Skypen uudet kieliasetukset
    Android/iOS 8.5.0.55324 -toimitukset alkavat 28.8.2017, ja jakelu tapahtuu asteittain kahden seuraavan viikon aikana.

• Mahdollisuus vaihtaa kieltä. Asetuksissa voi nyt vaihtaa sovelluksen kielen. Lisätietoja.
    • Oletko väsynyt vastaamaan puheluihin kaiutintilassa? Nyt asia on lopulta ratkaistu. Kun vastaat äänipuheluihin, saapuvat puhelut menevät ensin korvakuulokkeeseen eivätkä kaiuttimeen. Kun vastaat videopuheluihin, puhelu menee kaiuttimeen.
    • Kohokohtailmoitukset. Kun joku ystäväsi lähettää johonkin kohokohtaasi suoran viestin, saat siitä nyt ilmoituksen.
    • Sieppausnäytön virhe. Nyt on korjattu virhe, joka ilmeni siirryttäessä sieppausnäyttöön, jolloin näyttö oli musta. Ilmoittakaa meille, jos tämä ongelma vielä esiintyy.
    • Yhteystietoluettelon selostus. Yhteystietoluettelon selostukseen on tehty parannuksia. Nyt pitäisi olla selkeämpää, kuka on online-tilassa ja kuka ei.
    • Panoraamavalokuvia voi nyt ladata kohokohtiin.

fiilisviestin esimerkki

Android/iOS 8.4.0.53426/8.4.0.53425 -toimitukset alkavat 14.8.2017, ja jakelu tapahtuu asteittain kahden seuraavan viikon aikana.

• Aseta fiiliksesi! Asetuksissa voit nyt muuttaa fiilisviestisi, jolloin kaikki tietävät, millä tuulella olet. Lisätietoja.
    • Ilmoitusvika korjattu. Onko puhelu jäänyt väliin, koska se ei soinut. Olemme tehneet lisää parannuksia tällä saralla. Kerro, jos ilmoitusongelmia ilmenee vielä.
    • Läsnäolon selostus on lisätty, mikä auttaa selvittämään, kuka on online-tilassa.
    • Valmennusmerkit on lisätty sovelluksen yksityiskohtaista esittelyä varten.
    • Yhteyshenkilöiden estovika korjattu. Oletko saanut puheluja estetyiltä yhteyshenkilöiltä? Olemme korjanneet ongelman.
    • Profiilikuva. Nyt voit zoomata ja rajata kuvan.
    • Kiinalaiset julkiset/virastopuhelut. Sovellukseen on lisätty mahdollisuus soittaa 3- ja 7-merkkisiin numeroihin.
    • Yhteyshenkilövika korjattu. Olemme korjanneet vian, joka esti puhelinnumeroita näkymästä nimenä, vaikka näin oli merkitty osoitteistoon.
    • Keskusteluhistoria: Onko sinulla ongelmia tietyn päivämäärän löytämisessä keskustelusta? Olemme lisänneet kelluvan päivämääräpalkin vieritystilaan, mikä helpottaa haettavan päivämäärän löytämistä.
    • Yleiset kaatumiset. Kiinnitämme aina huomiota näihin. Kerro, jos kohtaat ongelman!
    • Kohokohdat. Skype ei enää hae valmiiksi kohokohtia, kun virransäästötila on käytössä.
    • Avacadolove-emoji on palannut!

Skypen online-tila on palautettu

Android/iOS 8.3.0.51670/8.3.0.51669 -toimitukset alkavat 1.8.2017, ja jakelu tapahtuu asteittain kahden seuraavan viikon aikana.

• Online-tila on palautettu!!! Saimme MASSIIVISTA palautetta, jonka mukaan asiakkaat haluavat nähdä, milloin heidän ystävänsä ja työtoverinsa käyttävät Skypeä. Se on todella helppoa! Vihreä piste näyttää automaattisesti, kun tilasi on Nyt aktiivinen. Lisätietoja.
      Voit myös suodattaa keskusteluluettelon aktiivisten mukaan etsintäruudun suodatinkuvakkeella.
    • Haluatko olla näkymätön? ...poista uusi vihreä piste näkyvistä. Se oli toinen suosittu pyyntö, joten lisäsimme myös sen! Valitse Settings (Asetukset) > Privacy (Tietosuoja) > poista käytöstä Show my presence to others (Näytä läsnäoloni muille). Lisätietoja.
    • Tumma teema. Tätä ei tarvitse selittää. Jos olet sitä pyytänyt, olet sen nyt saanut. Pidä hauskaa! Lisätietoja.
    • Yksivärinen teema on lisätty niitä varten, jotka halusivat vähemmän sävyjä sisältävän tai ammattimaisemman näköisen värimallin. Lisätietoja.
    • Estettyjen yhteyshenkilöiden hallinta on nyt paljon helpompaa kuin aiemmin. Valitse Settings (Asetukset) > Privacy (Tietosuoja) > Manage blocked users (Hallitse estettyjä käyttäjiä). Lisätietoja.
    • iOS:n Jaa-oikopolku on lisätty, joten voit jakaa tärkeitä asioita ystäviesi ja perheenjäsentesi kanssa.
    • Korjatut ilmoitusviat. Onko puhelu jäänyt väliin, koska se ei soinut? Olemme korjanneet yhden vain tällä alueella, mutta kerro, jos ilmoituksissa on enemmän ongelmia.
    • Yleiset kaatumiset. Kiinnitämme aina huomiota näihin. Kerro, jos kohtaat ongelman!
    • Puhelujen soittamisen helpottaminen – Nyt voit soittaa puhelun muille kuin Skype-käyttäjille, kun etsit heitä Skypessä. Riittää, kun napautat heidän nimeään hakutoiminnossa ja valitset soittotoiminnon.
    • Aaltoviivoja vähennetty keskusteluluettelossa. Palautteen mukaan viivat olivat häiritseviä, joten olemme vähentäneet niiden käyttöä UX:ssä.
    • Asetuskuvaketta on päivitetty. Kuulimme, että kuvake näytti auringolta, joten päivitimme sen näyttämään enemmän perinteiseltä rataskuvakkeelta.
    • Onko sinulla ongelmia videoiden toistamisessa? Käyttäjät ilmoittivat, että videoiden toisto ei onnistunut. Löysimme vian ja korjasimme sen.

Android- sekä iOS 8.2.0.48850- ja 8.2.0.48852 -versiot 19.7.2017

• Keskustelukuplaa (viestintäyttöä) on pienennetty. Se oli valtava! Pienemmän täyttökoon ansiosta saat viestistä enemmän näkyviin kerralla.
    • Lukemattomien viestien määrä näkyy nyt aloitusnäytössä, joten tärkeät keskustelut eivät jää huomaamatta.
    • Xiaomi Mi5 -ääniongelmat on korjattu. Ei tarvittu muuta kuin vähän Skype-magiaa.
    • Androidin Jaa-oikopolku on lisätty, joten voit jakaa tärkeitä asioita ystäviesi ja perheenjäsentesi kanssa.
    • Näytönlukuohjelmien iOS-selostus on korjattu, mikä helpottaa keskustelutekstien laatimista ja tarkistamista ennen lähetystä.
    • Skype-yhteyshenkilöiden poistotoiminto on käytettävissä, mutta muista, että se näkyy vain, jos yhteyshenkilöt eivät ole myös mobiililaitteen synkronoidussa osoitteistossa.