Skypen ohje

    Kaikki tuotteet

    Miten vaihdan teeman uudessa Skypessä?

    Takaisin hakutuloksiin

    1. Napauta Chats (Keskustelut) -näytössä profiilikuvaasi.
    2. Avaa profiilisi napauttamalla asetuspainiketta asetuspainike.
    3. Napauta Theme (Teema), valitse Light (Vaalea) tai Dark (Tumma) ja vahvista sitten teemavalintasi napauttamalla valintamerkkipainiketta valintamerkki.

      Tumma teema

    Oliko tästä artikkelista apua?

    Kyllä Ei

    Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

    Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

    Ei hätäpuheluja Skypellä
    Skype ei korvaa puhelintasi, eikä sillä voi soittaa hätäpuheluja.