Koti Uuden Skypen Android- ja iPhone-versiot

Miksi Skypen uusi Android-versio kaatuu, kun verkkosivuja katsellaan Chromiumissa?

Oletko juuri tehnyt Android-laitteessasi päivityksen Skypen uusimpaan versioon, joka alkoi äkkiä kaatuilla, kun yritit tarkastella jotakin tiettyä verkkosivua sovelluksessa? Kaatuminen johtuu luultavasti siitä, että Android System Webview’n Chromium-komponentti on vanhentunut. Päivityksen uusimpaan Chromium-versioon pitäisi korjata tämä ongelma.