Koti Uusi Skype

Yleisiä kysymyksiä Skype Preview -sovelluksen työpöytä-, Mac- ja Linux-versiosta

Skype Preview -sovelluksen työpöytä-, Mac- ja Linux-versio helpottaa yhteydenpitoa, sillä sen avulla saat asiat tehtyä. Voit myös käydä monipuolisia keskusteluja ja nauttia spontaaneista hetkistä yhdessä ystävien ja perheenjäsenten kanssa.

Skype Preview -sovelluksen työpöytä-, Mac- ja Linux-versio on tällä hetkellä saatavissa seuraaviin käyttöjärjestelmiin: Win 7, 8, 8.1, Win 10 RS1:een saakka, Mac OS X 10.9 ja uudemmat sekä Linux 64-bit Ubuntu 14.04+, Debian 8.0+, OpenSUSE 13.3+ ja Fedora Linux 24+.

Mitä voin tehdä Skype Preview -sovelluksen työpöytä-, Mac- ja Linux-versiolla?

Keskeiset Skype Preview -päänäytön viitteet

1. Uusi keskustelu-/puheluvalikko - Perusta uusi ryhmä tai aloita keskustelu tai puhelu tai etsi botteja.
    2. Lähetä palautetta - Kerro, mitä mieltä olet Skype Preview -sovelluksen työpöytä-, Mac- ja Linux-versiosta.
    3. Profiilikuva - Napsauttamalla profiilikuvaasi saat näkyviin Keskusteluilmoitukset-vaihtoehdon, Asetukset-valikon ja Skype-ilmoitukset.
    4. Puheluvalikko - Käytä numeronäppäimiä, etsi viimeisimmät puhelut tai soita uusi puhelu yhteyshenkilöille.
    5. Yhteystietoluettelo - Etsi haluamasi yhteyshenkilö, ryhmä tai botti ja aloita keskustelu.
    6. Keskustelusuodatin - Lajittele keskustelut Aika-, Lukemattomat- ja Aktiiviset-perusteilla, valitse haluamasi Näkymä (Vakio tai Pieni) ja Mukauta teemasi.
    7. Keskustelunimen otsikko - Pääset helposti yhteyshenkilön tai ryhmän profiiliin ja asetuksiin.
    8. Avaa keskustelugalleria - Etsi helposti jaetut valokuvat, verkkolinkit ja tiedostot.

Saat lisävaihtoehtoja napsauttamalla profiilikuvaasi.
    Profiilikuva-vaihtoehtojen viitteet

1. Keskusteluilmoitukset - Ota keskusteluilmoitukset käyttöön tai poista ne käytöstä.
    2. Asetukset - Mukauta Skype-asetuksia.
    3. Ilmoitukset - Lue uusimmat Skype-ilmoitukset.

Mitä uusia ominaisuuksia Skype Preview -sovelluksen työpöytä-, Mac- ja Linux-versio sisältää?

Mukautettavat teemat: Skype Preview -sovelluksen työpöytä-, Mac- ja Linux-versio auttaa mukauttamaan keskusteluja värikkäillä teemoilla, käyttää yksinkertaista perinteistä teemaa tai säästää silmiä tummalla teemalla.

@maininnat, viestireaktiot ja uusi ilmoituspaneeli: Ilmoituspaneelin ansiosta asiat pysyvät hallinnassa. Voit nopeasti siirtyä keskusteluihin, joissa sinut @mainitaan, ja nähdä, miten ihmiset reagoivat sanomiisi asioihin.

Uusi keskustelumediagalleria: Keskustelugallerian ansiosta keskustelussa jaetun sisällön etsiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Etsi helposti valokuva, linkki tai asiakirja.

Parannettu keskusteluluettelonäkymä: Etsi sinulle parhaiten sopiva tyyli – vakio tai pieni. Lajittele luettelo sen, mukaan, mikä on viimeisin tai lukematon tai kuka on parhaillaan aktiivinen Skypessä.

Parannetut ryhmäpuhelut: Mukauta ryhmäpuhelukokemusta vetämällä ja pudottamalla. Sano sanottavasi hymiön kanssa käyttämällä uusia puhelureaktioita!

Viestihistoria: Kaikki keskusteluissa lähettämäsi tai vastaanottamasi pikaviestit sekä tiedot Skype-puheluistasi säilytetään pilvessä kahden vuoden ajan, joten pääset niihin, kun kirjaudut Skypeen millä tahansa laitteella.