Koti Uuden Skypen Windows-, Mac- ja Linux-versiot

Yleisiä kysymyksiä Skypen työpöytä-, Mac- ja Linux-versioista

Skypen työpöytä-, Mac- ja Linux-versiot helpottavat yhteydenpitoa, sillä niiden avulla saat asiat tehtyä. Voit myös käydä monipuolisia keskusteluja ja nauttia spontaaneista hetkistä yhdessä ystävien ja perheenjäsenten kanssa.

Skypen työpöytä-, Mac- ja Linux-versiot ovat tällä hetkellä saatavissa seuraaviin käyttöjärjestelmiin: Win 7, 8, 8.1, Win 10 RS1:een saakka, Mac OS X 10.9 ja uudemmat sekä Linux 64-bit Ubuntu 14.04+, Debian 8.0+, OpenSUSE 13.3+ ja Fedora Linux 24+.

Mitä voin tehdä Skypen työpöytä-, Mac- ja Linux-versioilla?

Opastus

1. Profiilikuva – Napsauttamalla profiilikuvaasi pääset Settings (Asetukset) -valikkoon, jossa voit päivittää tilasi.
    2. Ilmoitukset – Siirry Skypen ilmoitusikkunaan.
    3. Yhteystiedot – Siirry yhteystietoikkunaan, jossa voit helposti suodattaa Skype-yhteystiedoista Kaikki, vain Skype-yhteystiedot sekä tällä hetkellä aktiiviset yhteystiedot.
    4. Puheluvalikko – Käytä numeronäppäimiä, etsi viimeisimmät puhelut tai soita uusi puhelu yhteystiedoille.
    5. Lisäasetukset – Saat nopeasti näkyviin Sovellusasetukset, Ääni- ja videoasetukset, Ilmoita ongelmasta -valinnan, Arvioi sovellus -valinnan tai Kirjaudu ulos -valinnan.
    6. Uusi keskustelu-/puheluvalikko – Perusta uusi ryhmä tai aloita keskustelu tai puhelu tai etsi botteja.
    7. Keskustelusuodatin – Lajittele keskustelut Aika-, Lukemattomat- ja Aktiiviset-perusteilla, valitse haluamasi Näkymä (Vakio tai Pieni) ja uusien keskustelujen osalta Merkitse kaikki luetuiksi.
    8. Keskustelunimen otsikko – Pääset helposti yhteyshenkilön tai ryhmän profiiliin ja asetuksiin.
    9. Avaa keskustelugalleria – Etsi helposti jaetut valokuvat, verkkolinkit ja tiedostot.
    10. Lisää keskusteluun – Löydä apuohjelmia, jotka auttavat verkkohauissa, sisällön jakamisessa ja asioiden hoitamisessa keskustelun sisällä ilman sovellusten välillä siirtymistä.

Saat lisävaihtoehtoja napsauttamalla profiilikuvaasi.
    Profiilikuva-vaihtoehtojen viitteet

• Päivitä tilasi – Napsauta nykyistä tilaasi ja muuta tilaksi Aktiivinen, Älä häiritse tai Näkymätön.
    • Asetukset – Mukauta Skype-asetuksia.

Mitä uusia ominaisuuksia Skype Preview -sovelluksen työpöytä-, Mac- ja Linux-versio sisältää?

Mukautettavat teemat: Skype Preview -sovelluksen työpöytä-, Mac- ja Linux-versio auttaa mukauttamaan keskusteluja värikkäillä teemoilla, käyttää yksinkertaista perinteistä teemaa tai säästää silmiä tummalla teemalla.

@maininnat, viestireaktiot ja uusi ilmoituspaneeli: Ilmoituspaneelin ansiosta asiat pysyvät hallinnassa. Voit nopeasti siirtyä keskusteluihin, joissa sinut @mainitaan, ja nähdä, miten ihmiset reagoivat sanomiisi asioihin.

Uusi keskustelumediagalleria: Keskustelugallerian ansiosta keskustelussa jaetun sisällön etsiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Etsi helposti valokuva, linkki tai asiakirja.

Parannettu keskusteluluettelonäkymä: Etsi sinulle parhaiten sopiva tyyli – vakio tai pieni. Lajittele luettelo sen, mukaan, mikä on viimeisin tai lukematon tai kuka on parhaillaan aktiivinen Skypessä.

Parannetut ryhmäpuhelut: Mukauta ryhmäpuhelukokemusta vetämällä ja pudottamalla. Sano sanottavasi hymiön kanssa käyttämällä uusia puhelureaktioita!

Viestihistoria: Kaikki keskusteluissa lähettämäsi tai vastaanottamasi pikaviestit sekä tiedot Skype-puheluistasi säilytetään pilvessä kahden vuoden ajan, joten pääset niihin, kun kirjaudut Skypeen millä tahansa laitteella.