Yleisiä kysymyksiä Skypen työpöytäversiosta

Takaisin hakutuloksiin

Skype helpottaa yhteydenpitoa, sillä sen avulla saat asiat tehtyä. Voit myös käydä monipuolisia keskusteluja ja nauttia spontaaneista hetkistä yhdessä kavereiden ja perheenjäsenten kanssa.

Varmista, että tietokoneesi täyttää Skypen järjestelmävaatimukset.

Mitä Skypen Windows-, Mac-, Linux-, verkko- ja Windows 10 -versiolla (versio 14) voi tehdä?

• profile pictureProfiilikuva – Napsauttamalla profiilikuvaasi voit päivittää tilaksesi Aktiivinen, Poissa, Älä häiritse tai Näkymätön, hallita Skype-saldoa tai -paketteja ja avata Asetukset settings menu.
    • more menuLisäasetukset – Saat nopeasti näkyviin Asetukset settings menu ja Ohjeen sekä Lähetä palautetta-, Ilmoita ongelmasta-, Ota käyttöön jaetun näkymän tila- tai Kirjaudu ulos -valinnan.
    • search button Haku – Löydä kaverisi nopeasti.
    • dialpad button Numeronäppäimistö – Käytä numeronäppäimiä nopeasti.
    • chats button Keskustelut – Täältä näet viimeisimmät keskustelusi ja suosikkisi ja voit aloittaa uuden keskustelun.
    • Calls button Puhelut – Käytä numeronäppäimiä, etsi viimeisimmät puhelut tai soita uusi puhelu yhteyshenkilölle.
    • contacts button Yhteystiedot – Siirry yhteystietoikkunaan, jossa voit helposti suodattaa Skype-yhteystiedoista Kaikki, vain Skype-yhteystiedot sekä tällä hetkellä aktiiviset Skype-yhteystiedot.
    • notification button Ilmoitukset – Siirry Skypen ilmoitusikkunaan.
    • New chat buttonKeskustelu – Aloita uusi ryhmäkeskustelu, kahdenkeskinen keskustelu tai yksityiskeskustelu.
    • down chevron button Keskustelusuodatin – Katso viimeisimmät tai piilotetut keskustelut, lajittele keskustelut Aika- tai Lukemattomat-perusteella, Merkitse kaikki luetuiksi tai Piilota suosikit.
    • Keskustelunimen otsikko – Pääset helposti yhteyshenkilön tai ryhmän profiiliin ja asetuksiin.
    • chat gallery Galleria – Etsi helposti jaetut valokuvat, verkkolinkit ja tiedostot.
    • search button Etsi – Hae keskustelusta tietty viesti.
    • Add-in button Apuohjelma-valikko – Etsi apuohjelmia, joiden avulla voit käyttää erilaisia toimintoja keskustelussa vaihtamatta toiseen sovellukseen. (ei käytettävissä Skypen verkkoversiossa)