Yleisiä kysymyksiä Skypen työpöytäversiosta

Takaisin hakutuloksiin

Skype helpottaa yhteydenpitoa, sillä sen avulla saat asiat tehtyä. Voit myös käydä monipuolisia keskusteluja ja nauttia spontaaneista hetkistä yhdessä kavereiden ja perheenjäsenten kanssa.

Varmista, että tietokoneesi täyttää Skypen järjestelmävaatimukset.

Mitä voin tehdä Skypen työpöytäversiolla (versio 8) ja Skypen Windows 10 -versiolla (versio 14)?

• profile pictureProfiilikuva – Napsauttamalla profiilikuvaasi voit avata Asetukset settings menu, päivittää tilaksesi Aktiivinen, Älä häiritse tai Näkymätön, lähettää palautetta ja tarkistaa Skype-version.
    • more menuLisäasetukset – Saat nopeasti näkyviin Asetukset settings menu ja Ohjeen sekä Lähetä palautetta-, Ilmoita ongelmasta- ja Kirjaudu ulos -valinnan.
    • search button Haku – Löydä kaverisi nopeasti.
    • dialpad button Numeronäppäimistö – Käytä numeronäppäimiä nopeasti.
    • chats button Keskustelut – Täältä näet viimeisimmät keskustelusi ja suosikkisi ja voit aloittaa uuden keskustelun.
    • Calls button Puhelut – Käytä numeronäppäimiä, etsi viimeisimmät puhelut tai soita uusi puhelu yhteyshenkilölle.
    • contacts buttonYhteystiedot – Siirry yhteystietoikkunaan, jossa voit helposti suodattaa Skype-yhteystiedoista Kaikki, vain Skype-yhteystiedot sekä tällä hetkellä aktiiviset yhteystiedot.
    • notification button Ilmoitukset – Siirry Skypen ilmoitusikkunaan.
    • New chat buttonKeskustelu – Aloita uusi ryhmäkeskustelu, kahdenkeskinen keskustelu tai yksityiskeskustelu.
    • down chevron buttonKeskustelusuodatin – Lajittele keskustelut Aika-, Lukemattomat- ja Aktiiviset-perusteilla, valitse haluamasi Näkymä (Vakio tai Tiivis) ja uusien keskustelujen osalta Piilota suosikit.
    • Keskustelunimen otsikko – Pääset helposti yhteyshenkilön tai ryhmän profiiliin ja asetuksiin.
    • chat gallery Galleria – Etsi helposti jaetut valokuvat, verkkolinkit ja tiedostot.
    • add in button Lisää keskusteluun – Löydä apuohjelmia, jotka auttavat verkkohauissa, sisällön jakamisessa ja asioiden hoitamisessa keskustelun sisällä ilman sovellusten välillä siirtymistä.