Miten lisään tai vaihdan fiilisviestin Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Skypen Windows-, Mac-, Linux- ja Windows 10- (versio 14), Android- (6.0+), iPhone- ja iPad-versio.

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Profiilikuvavalikossa voit joko valita Kerro muille mitä puuhaat lisätäksesi uuden fiilisviestin tai valita olemassa olevan viestin päivittääksesi sen. Voit päivittää fiilisviestin nopeasti valitsemalla sen ehdotusluettelosta tai luoda oman viestin. Kun sanat eivät riitä, voit lisätä tai päivittää hymiön:

• Valitse Lisää hymiö Add emoticon button -kuvake, jos et ole lisännyt hymiötä aiemmin.
      • Valitse olemassa olevan hymiö valitaksesi uuden.
        Update emoticon
    3. Tallenna fiilisviesti napsauttamalla Valmis.

Android 4.0.4–5.1

1. Napauta valikkopainiketta menu button.
    2. Lisää tai päivitä fiilisviesti napauttamalla nimesi alapuolella olevaa kynäpainikettaPencil button.
    3. Tallenna fiilisviesti napauttamalla valintamerkkipainiketta Check mark button.

Skypen Windows 10 -versio (versio 12)

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Täällä voit tehdä päivityksiä napsauttamalla nimeäsi, mielialaasi tai matkapuhelinnumeroasi. Lisätietoja profiilikuvan päivittämisestä.
    3. Voit muokata muita tietoja valitsemalla Asetukset.