Miten käytän Cortanaa keskustelussa uudessa Skypessä mobiililaitteella?

Takaisin hakutuloksiin

Cortana on pilvipalvelupohjainen henkilökohtainen avustaja, joka toimii kaikissa laitteissasi ja muissa Microsoftin palveluissa. Voit käyttää Cortanaa Skypessä muistutusten asettamiseen tai tietojen, kuten ravintoloiden tai elokuva-aikataulujen etsimiseen. Cortana voi antaa myös hyödyllisiä ehdotuksia Skype-keskusteluissasi. Cortanaa otetaan tällä hetkellä käyttöön uuden Skypen mobiililaiteversiossa vaiheittain Yhdysvalloissa.

Cortana toimii parhaiten, kun annat sille oikeuden kirjata sinut sisään ja käyttää tietojasi Skypessä, kuten sijaintitietoja ja pikaviestikeskusteluja. Näiden avulla Cortana voi tarjota sinulle mukautetun käyttökokemuksen Skypessä ja missä tahansa laitteessa tai palvelussa, jossa käytät Cortanaa. Lisätietoja siitä, miten Cortana käyttää tietoja, löydät sivustolta Cortana ja tietosuoja. Sinut kirjataan sisään Cortanaan samalla Microsoft-tilillä, jolla kirjaudut sisään Skypeen.

Jos et anna oikeuksia, Cortana tarjoaa sinulle mukauttamattomia vastauksia ja ehdotuksia. Cortana käyttää tietojasi ainoastaan vastausten ja ehdotusten antamiseen Skypessä.

Hallitset jakamiasi tietoja, ja haluamme varmistaa, että voit tehdä sinulle sopivat valinnat.

Jos et halua mukautettua Cortanan käyttökokemusta ja haluat kirjautua ulos Cortanasta:

1. Napauta profiilikuvaasi.
    2. Napauta Asetukset-painiketta.
    3. Vieritä alas ja valitse Cortana.
    4. Poista Mukauttaminen käytöstä.

Huomautus: jos poistat mukauttamisen käytöstä, et voi keskustella Cortanan kanssa.

Mukauttamattomien ehdotusten poistaminen käytöstä:

1. Napauta profiilikuvaasi.
    2. Napauta Asetukset-painiketta.
    3. Vieritä alas ja valitse Cortana.
    4. Poista Ehdotukset käytöstä.

Miten keskustelen Cortanan kanssa, jos haluan asettaa muistutuksen tai etsiä tietoja?

1. Cortana lisätään automaattisesti yhteyshenkilöksi. Napauta tai hae keskustelunäytössä Cortanaa.
    2. Kun aloitat keskustelun, Cortana pyytää sinua antamaan oikeuden kirjata sinut sisään ja käyttää sijaintitietojasi ja pikaviestikeskustelujasi vastausten ja ehdotusten mukauttamiseen Skypessä ja Cortanassa muilla laitteilla, joissa se on käytössä.
    3. Valitse Hyväksy.
    4. Aloita keskustelu.

Huomautus: jos et ole vielä päivittänyt Skype-tiliäsi Microsoft-tiliksi, sinut ohjataan suorittamaan siirtoprosessi, jotta voit ottaa Cortanan käyttöön. Lisätietoja.

Miten otan ehdotukset käyttöön keskusteluissa?

Voit nähdä keskusteluissa ehdotuksia, kuten älykkäitä vastauksia, hymiöitä ja työkaluja, kuten GIF-kuvia, säätietoja, elokuvia ja ravintoloita. Napauttamalla ehdotusta voit lähettää vastauksen tai etsiä ja jakaa sisältöä.

Jos Cortanan ehdotukset eivät ole hyödyllisiä, voit napauttaa ehdotusten vieressä näkyvää valikkoa ja lähettää palautetta.

Jos et ole antanut Cortanalle oikeutta kirjata sinua sisään, joissakin ehdotuksissa, kuten Luo muistutus, sinua kehotetaan antamaan oikeus kirjata sinut sisään ja käyttää sijaintitietojasi ja pikaviestikeskustelujasi.

Miten poistan Cortanan?

1. Paina Cortanan keskustelua pitkään Keskustelut-näytössä.
    2. Valitse valikosta Poista keskustelu.
    3. Napauta vahvistusikkunassa kohtaa Poista.

Kun poistat keskustelun, kaikki keskustelun viestit poistetaan eikä keskustelu enää näy Keskustelut-näytössäsi. Keskustelu poistetaan uudesta Skypestä kyseisessä laitteessa, mutta se näkyy edelleen muilla laitteilla, ellei sitä poisteta myös niistä.

Toimiiko Cortana ääni- tai videopuheluissa?

Ei, tällä hetkellä Cortana toimii vain keskustelussa.