Koti Uuden Skypen Windows-, Mac- ja Linux-versiot

Skypen (työpöytä, Mac ja Linux) julkaisutiedot

Windows-työpöytä/Mac/Linux 8.10.0.4 -toimitukset alkavat 6. marraskuuta 2017, ja jakelu tapahtuu asteittain kahden seuraavan viikon aikana.

Julkaisutiedot, johdanto

Asiakkaat pyysivät ja me suostuimme

• Puhelujen äänenvoimakkuus. Voit nyt vaihtaa kaiuttimeen tai säätää äänenvoimakkuutta helposti puhelun aikana.
    • Puhelun hallinnan pikatoiminnot. Kun Skype toimii taustalla puhelun aikana, voit ottaa puhelun hallinnan pikatoimintojen ikkunan käyttöön tai poistaa sen käytöstä. Valitse Asetukset > Puhelut > laita Näytä puheluikkuna, kun Skype on taustalla -asetus päälle tai pois päältä.

Hienoja juttuja tulossa

• Pysy kuulolla, paljon lisää on luvassa...
    Siirry tunnettuihin ongelmiin

Windows-työpöytä/Mac/Linux 8.7.76.59440 -toimitukset alkavat 22.9.2017, ja jakelu tapahtuu asteittain kahden seuraavan viikon aikana.

• Olemme korjanneet vikoja, jotka estivät videon näkymisen. Joillakin laitteilla ei voinut esikatsella puhelujen videokuvaa.
    • Puhelinnumeroiden tallentaminen yhteystiedoiksi: Mikä tahansa puhelinnumero, johon olet soittanut, voidaan lisätä yhteystiedoksi.
    • Kutistettava keskustelunäyttö: Käytä nuolia > < keskustelunäytön kutistamiseen tai laajentamiseen. Kutistettuna näet päivitetyn viestinäkymän ja online-tilan sekä lukemattomien viestien määrän.
    • Skypen pitäminen käytössä: Voit määrittää asetuksissa, että Skype pysyy käytössä ikkunan sulkemisen jälkeenkin.
    • Hakeminen pikanäppäimillä: Nyt voit avata Skype-haun painamalla CTRL + F.
    • Löydettävyytesi hallinta Skypessä: Valitse, millä puhelinnumeroilla muut löytävät sinut Skypessä.
    • Bottien hallinnan ja poiston helpottaminen: Olemme helpottaneet bottien hallintaa uudella Poista-toiminnolla.
    • Skype-lokien lähettäminen: Voit tarvittaessa helposti lähettää Skype-lokit valitsemalla Settings (Asetukset) > Application Settings (Sovellusasetukset) > Diagnostic Tools (Vianmääritystyökalut) > Send Diagnostic Logs (Lähetä vianmäärityslokit)

Windows-työpöytä/Mac/Linux 8.6.76.57286 -toimitukset alkavat 13.9.2017, ja jakelu tapahtuu asteittain kahden seuraavan viikon aikana.

• Yhteystiedon numero: Yhteystietojen puhelinnumerot näkyvät nyt heidän profiilissaan.
    • Tilin sulkeminen: Pääset tähän toimintoon helposti profiilistasi, mutta lähtösi olisi ikävää!
    • Osoitteiston synkronointi Macissa: Voit synkronoida Mac-osoitteistosi Skypen kanssa.

Windows-työpöytä/Mac 8.5 -toimitukset alkavat elokuussa 2017, ja jakelu tapahtuu asteittain kahden seuraavan viikon aikana.

• Keskusteluluettelon kutistaminen: Olemme lisänneet painikkeen, jolla voit manuaalisesti kutistaa keskusteluluettelon.
    • Keskusteluotsakkeen pienentäminen: Kun siirryt keskustelussa, keskusteluotsake pienenee, mikä mahdollistaa useampien viestien näkymisen.
    • Gallerian sisällön suurentaminen: Olemme korjanneet joitakin vikoja, jotka estivät vanhan jaetun sisällön näkymisen galleriassa.
    • Testipuhelun soittaminen: Valitsemalla Asetukset > Ääni ja video > voit nyt helposti varmistaa toimivuuden soittamalla testipuhelun.