Miten Skypen työpöytäversion kieli vaihdetaan?

Takaisin hakutuloksiin

Skypen Windows-, Mac-, Linux- ja Windows 10 -versio (versio 14)

1. Napsauta profiilikuvaasi.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Yleiset.
    4. Valitse Kieli.
    5. Valitse jokin käytettävistä olevista kielistä luettelosta.

Skypen Windows 10 -versio (versio 12)

Skypen Windows 10 -versio (versio 12) käyttää käyttöjärjestelmäsi kieliasetuksissa määritettyä oletuskieltä. Ota huomioon, että näiden ohjeiden noudattaminen voi vaikuttaa myös muihin sovelluksiin.

Skypen Windows 10 -version (versio 12) käyttäminen eri kielellä:

1. Valitse Käynnistä-painike ja sitten Asetukset-hammaspyöräkuvake.
    2. Valitse Aika ja kieli.
    3. Valitse Alue ja kieli ‑asetukset, valitse haluamasi kieli ja valitse sitten Aseta oletukseksi.

Language picker
    4. Kieli tulee näkyviin ensimmäisenä vaihtoehtona kieliluetteloon:

Language picked
    5. Käynnistä Skypen Windows 10 -versio (versio 12) uudelleen.

Jos haluamasi kieli ei ole vielä valittavissa luettelossa, voit lisätä sen lataamalla kielipaketin:

1. Valitse Lisää kieliAlue ja kieli -asetuksissa.

Add language
    2. Siirry haluamaasi kieleen ja lataa kielipaketti noudattamalla ohjeita.

Find language to add
      • Lisätietoja Windows 10:n saatavissa olevista kielipaketeista.

Huomautus: kun uusi kielipaketti on asennettu Windowsiin, se ei ehkä näy ennen Skypen Windows 10 -version (versio 12) seuraavaa päivittymistä.