Koti Skypen Windows 10 -versio

Miten Skypen Windows 10 -version kieli vaihdetaan?

Skypen Windows 10 -version kieli määräytyy käyttöjärjestelmän Kieliasetuksissa asetetun oletuskielen mukaan. Se voi poiketa Windowsin näyttökielestä. Ota huomioon, että tässä annettujen ohjeiden noudattaminen voi vaikuttaa myös muihin sovelluksiin.

Skypen Windows 10 -version käyttäminen eri kielellä:

1. Valitse Käynnistä-painike ja sitten Asetukset-hammaspyöräkuvake.
    2. Valitse Alue ja kieli ‑asetukset, valitse haluamasi kieli ja napsauta Aseta oletukseksi.

Kielivalitsin
    3. Kieli tulee näkyviin ensimmäisenä vaihtoehtona kieliluetteloon:

Kieli valittu
    4. Käynnistä Skypen Windows 10 -versio uudelleen.

Jos haluamasi kieli ei ole vielä valittavissa luettelossa, voit lisätä sen lataamalla kielipaketin:

1. Valitse Alue ja kieli ‑asetukset ja valitse Lisää kieli.

Lisää kieli
    2. Siirry haluamaasi kieleen ja lataa kielipaketti noudattamalla ohjeita.

Etsi lisättävä kieli
      • Lisätietoja Windows 10:n saatavissa olevista kielipaketeista.
      • Lisätietoja Skypen Windows 10 -versioon saatavissa olevista 64 kielestä.

Huomautus: Kun uusi kielipaketti on asennettu Windowsiin, se ei ehkä näy ennen Skypen Windows 10 -version seuraavaa päivittymistä.