Mikä on Skype-haastattelut ja miten sitä käytetään?

Skype-haastattelut-ominaisuuden avulla voit arvioida teknisen alan työnhakijan osaamista Skypen verkkoversiossa reaaliaikaisen koodieditorin avulla. Sinun ei tarvitse ladata tai asentaa mitään. Siirry osoitteeseen Skype.com/interviews ja napsauta Aloita haastattelu.

Mitä selaimia Skype-haastattelut-ominaisuus tukee?
    Microsoft Edge- ja Google Chrome -selain (versio 32 ja sitä uudemmat) tukevat kaikkia ominaisuuksia. Firefox tukee ainoastaan koodieditoria. Safari- ja mobiiliselaimia ei tueta.

Mitä koodauskieliä Skype-haastattelut-ominaisuuden koodieditori tukee?
    Tällä hetkellä tuemme 13 ohjelmointikieltä. C, C++, C#, F#, Go, Java, JavaScript, PHP, Python, Ruby, Rust ja TypeScript.

Miten vaihdan Skype-haastattelut-ominaisuuden ohjelmointikieltä?
    Napsauta oikean yläkulman ohjelmointikielivalikkoa (oletusasetus on JavaScript) ja valitse haluamasi ohjelmointikieli.
    Ohjelmointikielivalikko

Miten suoritan Skype-haastattelut-ominaisuudessa laaditun koodin?
    Napauta koodieditorin oikeassa yläkulmassa olevaa Suorita-painiketta.

Miten koodi suoritetaan Skype-haastattelut-ominaisuudessa?
    Jokainen koodi suoritetaan omassa, erillisessä Docker-säilössään. Kun koodi palautetaan tai aikakatkaistaan 10 sekunnin jälkeen, Docker-säilö lopetetaan ja se poistetaan koodeineen.

Miksi Skype-haastattelut pyytää lupaa kuva- ja mikrofoniyhteyttä varten?
    Videopuheluihin tarvitaan lupa kuva- ja mikrofoniyhteydelle. Skype-haastattelut-ominaisuutta voi käyttää ilman videopuhelua napsauttamalla Jatka soittamatta.

Onko osallistuminen rajattu kahteen osallistujaan Skype-haastattelut-ominaisuudessa?
    Ei. Skype-haastattelut käyttää samaa Skypen ryhmäkeskustelutoimintoa. Voit lisätä niin monta käyttäjää kuin haluat aivan niin kuin mobiililaitteen tai työpöydän Skypessä.

Miten voin keskustella muiden osallistujien kanssa Skype-haastattelut-ominaisuudessa?
    Keskusteluliittymä löytyy näytön oikeasta reunasta. Riittää, kun kirjoitat tekstin viestiruutuun ja napsautat Lähetä-painiketta.
    Keskustelu Skype-haastattelussa

Miten voin lähettää tiedoston muille osallistujille Skype-haastattelut-ominaisuudessa?
    Napsauta viestiruudussa liitekuvaketta, valitse lähetettävä tiedosto ja napsauta Lähetä-painiketta. Lähettävä tiedosto voi olla kooltaan enintään 100 Mt.
    Tiedoston liittäminen Skype-haastattelussa

Miten voin tallentaa koodini Skype-haastattelut-ominaisuudessa?
    Tallenna kirjoittamasi koodi napsauttamalla Lataa-painiketta Lataa-painike.