Koti Uuden Skypen Windows-, Mac- ja Linux-versiot

Miksi kuka tahansa voi ottaa minuun yhteyden Skypen uudessa työpöytäversiossa?

Aiemmin Skypessä kaveriesi ja perheenjäsentesi piti lähettää sinulle yhteydenottopyyntö ja odottaa, että olet hyväksynyt sen, ennen kuin saatoit keskustella heidän kanssaan. Tämä ei ole enää tarpeen. Kaverisi ja perheenjäsenesi voivat keskustella kanssasi välittömästi ja samoin sinä heidän kanssaan. Voit hallita löydettävyyttäsi kohdassa profiilikuva > Application Settings (Sovellusasetukset) > Manage how people find you on Skype (Löydettävyyden hallinta Skypessä).

Kun joku on sinuun ensimmäistä kertaa yhteydessä, voit hyväksyä tai estää viestit tai puhelut kyseiseltä henkilöltä.

Hyväksyminen tai estäminen

Ennen kuin hyväksyt yhteydenotot, kyseinen henkilö voi lähettää sinulle vain rajallisen määrän viestejä, ja hänen lähettämänsä mediasisältö on sensuroitu, jotta olet suojassa roskapostilta.