Miksi kuka tahansa voi ottaa minuun yhteyttä Skypen työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin

Skypen Windows-, Mac-, Linux-, verkko- ja Windows 10 -versioissa (versio 14) kaverit ja perheenjäsenet voivat puhua kanssasi heti, kuten myös sinä heidän kanssaan. Lisätietoja siitä, miten voit estää tietojen näkymisen Skypen hakutuloksissa ja ehdotuksissa.

Kun joku on sinuun ensimmäistä kertaa yhteydessä, voit hyväksyä tai estää viestit ja puhelut kyseiseltä henkilöltä. Lisätietoja keneltä tahansa saapuvien puheluiden hallitsemisesta.

Ennen kuin hyväksyt yhteydenotot, kyseinen henkilö voi lähettää sinulle vain rajallisen määrän viestejä, ja hänen lähettämänsä mediasisältö on sensuroitu, jotta olet suojassa roskapostilta. Tutustu siihen, miten voit estää jonkun, poistaa eston tai tehdä jostakusta ilmoituksen Skypen työpöytäversiossa.