Miksi kuka tahansa voi ottaa minuun yhteyttä Skypen työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin

Aiemmin Skypen Windows-, Mac-, Linux- ja Windows 10 -versioissa (versio 14) kaveriesi ja perheenjäsentesi täytyi lähettää sinulle yhteyspyyntö ja odottaa, että olet hyväksynyt sen, ennen kuin pystyit keskustelemaan heidän kanssaan. Tämä ei ole enää tarpeen. Kaverisi ja perheenjäsenesi voivat keskustella kanssasi heti ja samoin sinä heidän kanssaan.

Näin voit muuttaa sitä, kuinka ihmiset löytävät sinut:

1. Siirry profiilikuvaasi.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Yhteystiedot.
    4. Valitse Hallitse sitä, miten muut löytävät sinut Skypessä.

Kun joku on sinuun ensimmäistä kertaa yhteydessä, voit hyväksyä tai estää viestit ja puhelut kyseiseltä henkilöltä. Lisätietoja keneltä tahansa saapuvien puheluiden hallitsemisesta.

Ennen kuin hyväksyt yhteydenotot, kyseinen henkilö voi lähettää sinulle vain rajallisen määrän viestejä, ja hänen lähettämänsä mediasisältö on sensuroitu, jotta olet suojassa roskapostilta.