Skypen ohje

    Kaikki tuotteet

    Mikä Skypen uuden työpöytäversion versio minulla on käytössä?

    Takaisin hakutuloksiin

    1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Vieritä alaspäin ja valitse About (Tiedot).
    3. About-ikkunassa näkyvät käyttämäsi version tiedot.

    Jotta suorituskyky on paras mahdollinen ja ominaisuudet ovat ajan tasalla, suosittelemme käyttämään Skypen uusinta versiota.

    Oliko tästä artikkelista apua?

    Kyllä Ei

    Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

    Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

    Ei hätäpuheluja Skypellä
    Skype ei korvaa puhelintasi, eikä sillä voi soittaa hätäpuheluja.