Mitä ovat suosikit ja miten hallitsen niitä Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Suosikkien avulla yhteyshenkilöiden löytäminen ja keskustelun aloittaminen Skypessä on helppoa. Etsitpä sitten parasta kaveriasi tai jalkapallojoukkueesi ryhmäkeskustelua, kun yhteystieto tai keskustelu on suosikeissa, se näkyy Keskustelut- ja Yhteystiedot-välilehtien yläosassa, josta sen löytää helposti.

Keskustelun tai yhteyshenkilön lisääminen suosikkeihin

1. Valitse joko Keskustelut- Chat tab icon tai Yhteystiedot-välilehti Contacts tab.
    2. Napauta pitkään tai napsauta hiiren kakkospainikkeella keskustelua tai yhteystietoa, ja valitse Lisää suosikkeihin.
    3. Näet luettelon suosikkikeskusteluistasi Keskustelut-välilehdessä Chat tab icon ja luettelon suosikkiyhteystiedoistasi Yhteystiedot-välilehdessäContacts tab .

Huomautus: Skypen Windows 10 -versiossa (versio 12) ja Android 4.0.4–5.1 -versioissa voit lisätä suosikkeihin vain yhteystietoja.

Suosikkikeskusteluiden näyttäminen ja piilottaminen

Suosikkien näyttämis- ja piilottamistoiminto on käytettävissä vain keskusteluissa.

1. Valitse Keskustelut-välilehti Chat tab icon.
    2. Valitse suodatinpainike:
      • desktop chat filter button työpöytälaitteessa
      • Android chat filter button Android-laitteessa
      • iOS chat filter button iOS-laitteessa
    3. Valitse Näytä suosikit tai Piilota suosikit.

Keskustelun tai yhteyshenkilön poistaminen suosikeista

1. Valitse joko Keskustelut- Chat tab icon tai Yhteystiedot-välilehti Contacts tab.
    2. Napauta pitkään tai napsauta hiiren kakkospainikkeella keskustelua tai yhteystietoa, ja valitse Poista suosikeista.

Huomautus: Skypen Windows 10 -versiossa (versio 12) ja Android 4.0.4–5.1 -versioissa nämä ohjeet koskevat vain yhteystiedon poistamista suosikeista.