Koti Uuden Skypen Windows-, Mac- ja Linux-versiot

Miten voin lisätä yhteystiedon suosikkeihin Skypen uudessa työpöytäversiossa?

1. Valitse keskustelussa yhteystiedon nimi, jos haluat tarkastella yhteystiedon profiilia.
    2. Vieritä alas kohtaan Profile (Profiili) ja ota Add to favorites (Lisää suosikkeihin) käyttöön.

Suosikkeihin lisääminen
    3. Tarkastele suosikkiluetteloa napsauttamalla yhteystietopainiketta Yhteystietopainike.

Suosikkiluettelo