Koti Uuden Skypen Windows-, Mac- ja Linux-versiot

Kuinka voin soittaa puhelun Skypen uudessa työpöytäversiossa?

Voit soittaa muille Skypen käyttäjille ilmaiseksi soittamalla puhelun Skypestä Skypeen. Jos haluamasi henkilö ei ole tavoitettavissa Skypessä, voit soittaa hänelle matkapuhelimeen tai lankapuhelimeen – tarvitset vain jonkin verran Skype-saldoa tai paketin.

Tässä kerrotaan, miten voit soittaa maksuttoman puhelun Skypestä Skypeen:

1. Napsauta puhelupainiketta puhelupainike, niin saat esiin viimeisimpien puhelujen luettelon tai voit etsiä henkilöitä.
    2. Valitse henkilö tai ryhmä, jolle haluat soittaa, ja sitten…
      • Soita äänipuhelu: Napsauta puhelupainiketta Äänipuhelupainike.
      • Soita videopuhelu: Napsauta videopuhelupainiketta Videopuhelupainike.
      • Soita olemassa olevalle ryhmälle: Napsauta ääni- Äänipuhelupainike tai videopuhelupainiketta Videopuhelupainike.
      • Soita uudelle ryhmälle: Napsauta Call Multiple People ryhmäpuhelupainike (Soita usealle henkilölle) -painiketta, napsauta kunkin puheluun sisällytettävän henkilön vieressä olevaa valintanappia ja napsauta sitten puhelupainiketta. Uudet ryhmäpuhelut alkavat aina äänipuheluna, mutta voit ottaa videon käyttöön puhelun aikana painamalla videopainiketta videopuhelupainike.
    3. Napsauta puhelun lopuksi Lopeta puhelu Lopeta puhelu -painike -painiketta, niin yhteys katkeaa.

Vaihtoehtoisesti voit aloittaa puhelun mistä tahansa kahdenkeskisestä keskustelusta tai ryhmäkeskustelusta käsin napauttamalla ääni- Äänipuhelupainike tai videopuhelupainiketta Videopuhelupainike.

Jos olet kirjautunut sisään Skypeen, voit vastaanottaa puheluja. Näyttöön tulee saapuvan puhelun ilmoitusnäyttö. Napsauta puhelupainiketta Äänipuhelupainike, kun haluat vastata puheluun äänipuheluna, tai napsauta videopainiketta videopuhelupainike, kun haluat vastata videopuheluna. Jos et halua vastata puheluun, voit hylätä puhelun napsauttamalla puhelun lopetuspainiketta Lopeta puhelu -painike. Jos olet offline-tilassa ja ääniviestit on aktivoitu, soittaja voi jättää viestin tai voit määrittää soitonsiirron toiseen numeroon.

Tarvitset hieman Skype-saldoa tai paketin, jotta voit soittaa matka- tai lankapuhelimeen. Jos olet jo tallentanut kyseisen henkilön yhteystiedot, napsauta puhelupainiketta puhelupainike ja napsauta sitten yhteystiedoissasi kyseisen henkilön nimen vieressä olevaa puhelupainiketta Äänipuhelupainike. Jos henkilöllä on useampi kuin yksi puhelinnumero tallennettuna, voit valita avattavasta luettelosta numeron, johon haluat soittaa. Voit myös napsauttaa puhelupainiketta puhelupainike ja näppäillä sitten numeron käyttämällä valintapaneelia valintapaneelipainike.

Puhelun aikana puhelun säätimet ovat piilossa. Napauta näyttöä, niin saat ne näkyviin.

• Mikrofonipainike Voit ottaa mikrofonin käyttöön tai poistaa sen käytöstä.
    • Videopuhelupainike Voit ottaa videon käyttöön tai poistaa sen käytöstä.
    • lopeta puhelu -painike Voit lopettaa puhelun.
    • Lisäyspainike Voit jakaa näytön jakaminen, lisätä ihmisiä, säätää ääni- tai kuva-asetuksia tai asettaa puhelun pitoon.
    • Kuvapainike Voit avata gallerian. Galleriassa voit jakaa valokuvia vetämällä ja pudottamalla.
    • Reaktiopainike Voit lähettää reaktioita. Kerro ystävillesi, miltä sinusta tuntuu. Lähetä heille vau, peukutus tai muu reaktio. Reaktio ilmestyy automaattisesti kaverin näytölle. Uusia reaktioita lisätään usein, ja ne saattavat vaihdella alueittain.

Puhelureaktiot
    • mikrofonipainike Voit ottaa mikrofonin käyttöön tai poistaa sen käytöstä.
    • lopeta puhelu -painike Voit lopettaa puhelun.
    • videopuhelupainike Voit ottaa videon käyttöön tai poistaa sen käytöstä
    • Vaihda etukamerasta takakameraan Voit vaihtaa etukamerasta takakameraan
    • Lisäyspainike Voit jakaa näytön jakaminen, lisätä ihmisiä, säätää ääni- tai kuva-asetuksia tai asettaa puhelun pitoon.
    • Kuvapainike Voit avata gallerian. Galleriassa voit jakaa valokuvia vetämällä ja pudottamalla.
    • Reaktiopainike Voit lähettää reaktioita. Kerro ystävillesi, miltä sinusta tuntuu. Lähetä heille vau, peukutus tai muu reaktio. Reaktio ilmestyy automaattisesti kaverin näytölle. Uusia reaktioita lisätään usein, ja ne saattavat vaihdella alueittain.

Enintään 25 henkilöä (24 ja sinä itse) voi osallistua samaan äänipuheluun. Vastaanotettavien videovirtojen enimmäismäärä on 6, mutta se voi vaihdella laitteittain.

Kyllä, valintapaneelia käyttämällä voit näppäillä maksuttomat numerot Skypeen. Kaikki käyttäjät voivat soittaa maksutta seuraavassa eriteltyihin maakohtaisiin numeroihin:

Ranska: +33 800, +33 805, +33 809
    Puola: +48 800
    Iso-Britannia: +44 500, +44 800, +44 808
    Yhdysvallat: +1 800, +1 866, +1 877, +1 888
    Taiwan: +886 80

Ei, et voi soittaa hätäpuheluja hätänumeroihin Skypessä. Tarvittaessa soita hätänumeroon matka- tai lankapuhelimella. Lisätietoja on Skypen käyttöehdoissa.