Skypen ohje

    Kaikki tuotteet

    Kuinka voin vaihtaa profiilivärini Skypen uudessa työpöytäversiossa?

    Takaisin hakutuloksiin

    1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Profile (Profiili) -kohdassa valitse Color (Väri).

      Valitse väri
    3. Valitse uusi väri ja vahvista valinta napsauttamalla valintamerkkipainiketta Valintamerkkipainike. Uuden värin päivittyminen voi kestää jonkin aikaa.

      Värinvalitsin

    Oliko tästä artikkelista apua?

    Kyllä Ei

    Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

    Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

    Ei hätäpuheluja Skypellä
    Skype ei korvaa puhelintasi, eikä sillä voi soittaa hätäpuheluja.