Miten voin tarkastella jonkun profiilia Skypen työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin
    1. Etsi haluamasi henkilön profiili keskusteluista.
    2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella hänen nimeään ja valitse sen jälkeen Näytä profiili. Vaihtoehtoisesti voit tarkastella hänen profiiliaan napauttamalla keskustelun ylätunnistetta keskustelussa.

Skypen Windows-, Mac-, Linux-, verkko- ja Windows 10 -versio (versio 14)

1. Valitse muokkauspainike  edit button hänen profiilistaan.
    2. Anna uusi nimi ja vahvista tekemäsi muutokset.
    3. Kun muokkaat jonkun nimeä, nimi muuttuu vain siltä osin kuin sen on näkyvissä sinulle.

Skypen Windows 10 -versio (versio 12)

1. Napsauta yhteystietoluettelossa yhteyshenkilöä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Näytä profiili.
    2. Napsauta yhteyshenkilön nimeä, kirjoita uusi nimi ja paina Enter-näppäintä.
    • edit icon Lisää puhelinnumero: Lisää puhelinnumero valitsemalla muokkauspainike ja vahvista muutoksesi. Kun lisäät puhelinnumeron, vain sinä näet sen.
    • send message button Lähetä viesti: Lähetä pikaviesti yhteystiedolle valitsemalla Lähetä viesti.
    • Start a call button Aloita puhelu: valitsemalla Aloita puhelu voit aloittaa äänipuhelun tämän henkilön kanssa.
    • start a video call button Aloita videopuhelu: valitsemalla Aloita videopuhelu voit aloittaa videopuhelun tämän henkilön kanssa.
    • private conversation button Aloita yksityiskeskustelu: valitse Aloita yksityiskeskustelu, kun haluat keskustelulle paremman suojauksen.
    • schedule call icon Ajoita puhelu: Valitse Ajoita puhelu , jos haluat määrittää puhelun muistutuksen sinun ja yhteyshenkilön välillä.
    • Share contact button Jaa yhteystieto: Valitse Jaa yhteystieto, jos haluat jakaa ystäväsi tiedot jonkun muun yhteyshenkilön kanssa.
    • send money button Lähetä tai pyydä rahaa: Lähetä ja vastaanota rahaa ystävien ja perheenjäsenten kesken valitsemalla Lähetä ja pyydä rahaa. Rahalähetys on ainoastaan tuetuissa maissa asuvien asiakkaiden käytössä. Lisätietoja.
    • new group button Luo uusi ryhmä: valitse Luo uusi ryhmä, valitse ryhmään lisättävät henkilöt luettelosta tai käyttämällä hakua ja napsauta lopuksi Valmis-painiketta.
    •  Translator icon Lähetä käännöspyyntö: Valitse Lähetä käännöspyyntö, jos haluat lähettää yhteyshenkilölle Käännetty keskustelu -pyynnön.
    • Käännösasetukset: Valitse Käännösasetukset ja valitse Puhuttu kieli tai Käännösääni.
    • Lisää suosikkeihin: ota Lisää suosikkeihin käyttöön tai pois käytöstä tai kiinnitä keskustelu keskusteluluettelon yläosaan.
    • Keskustelun valikoima: valitsemalla Keskustelun valikoiman saat näkyviin kaikki keskustelussa jaetut kuvat.
    • Keskusteluasetukset: valitsemalla keskusteluasetukset voit käyttää seuraavia toimintoja:
      • Ilmoitukset: valitsemalla Ilmoitukset voit ottaa ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä.
      • Poista Skype-keskustelu: voit poistaa koko keskustelun valitsemalla Poista.
      • Yksityiskeskustelun ilmoitukset: valitsemalla Ilmoitukset voit ottaa ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä tässä keskustelussa.
      • Poista yksityiskeskustelu: valitsemalla tämän voit poistaa yksityiskeskustelun.
      • Lopeta yksityiskeskustelu: valitsemalla tämän voit jatkaa keskustelua ilman päästä päähän -salausta.
    • Poista yhteyshenkilöluettelosta: Poista tämä henkilö Skype-yhteyshenkilöistä napsauttamalla.
    • Estä yhteyshenkilö: Valitsemalla Estä yhteyshenkilö voit estää henkilön tai poistaa eston. Lisätietoja henkilöiden estämisestä ja ilmoitusten tekemisestä Skypessä.