Miten voin tarkastella jonkun profiilia Skypen työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin
    1. Etsi haluamasi henkilön profiili viimeaikaisista keskusteluista.
    2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella hänen nimeään ja valitse sen jälkeen Näytä profiili. Vaihtoehtoisesti voit tarkastella hänen profiiliaan napauttamalla keskustelun ylätunnistetta keskustelussa.

Skypen Windows-, Mac-, Linux- ja Windows 10 -versio (versio 14)

1. Valitse muokkauspainike  edit button hänen profiilistaan.
    2. Anna uusi nimi ja vahvista tekemäsi muutokset.
    3. Kun muokkaat jonkun nimeä, nimi muuttuu vain siltä osin kuin sen on näkyvissä sinulle.

Skypen Windows 10 -versio (versio 12)

1. Napsauta yhteystietoluettelossa yhteyshenkilöä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Näytä profiili.
    2. Napsauta yhteyshenkilön nimeä, kirjoita uusi nimi ja paina Enter-näppäintä.
    • Lähetä viesti: valitse Lähetä viesti send message button.
    • Aloita äänipuhelu: valitsemalla Aloita puhelu Start a call button  voit aloittaa äänipuhelun tämän henkilön kanssa.
    • Aloita videopuhelu: valitsemalla Aloita videopuhelu start a video call button voit aloittaa videopuhelun tämän henkilön kanssa.
    • Aloita yksityiskeskustelu: valitse Aloita yksityiskeskustelu private conversation button, kun haluat keskustelulle paremman suojauksen.
    • Lähetä tai pyydä rahaa: valitse Lähetä ja pyydä rahaa  send money button, kun haluat lähettää tai vastaanottaa rahaa ystävien tai perheenjäsenten kesken. Rahalähetys on ainoastaan tuetuissa maissa asuvien asiakkaiden käytössä. Lisätietoja.
    • Luo uusi ryhmä: valitse Luo uusi ryhmä new group button , valitse ryhmään lisättävät henkilöt luettelosta tai käyttämällä hakua ja napsauta lopuksi Valmis-painiketta.
    • Kääntäminen: jos haluat kääntää keskustelut, valitse Käynnistä kääntäjä Translator button.
    • Lisää suosikkeihin: ota Lisää suosikkeihin käyttöön tai pois käytöstä tai kiinnitä keskustelu keskusteluluettelon yläosaan.
    • Poista yhteystieto: poistaa henkilön Skype-yhteystiedoistasi.
    • Keskustelun valikoima: valitsemalla Keskustelun valikoiman saat näkyviin kaikki keskustelussa jaetut kuvat.
    • Keskusteluasetukset: valitsemalla keskusteluasetukset voit käyttää seuraavia toimintoja:
      • Ilmoitukset: valitsemalla Ilmoitukset voit ottaa ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä.
      • Poista Skype-keskustelu: voit poistaa koko keskustelun valitsemalla Poista.
      • Yksityiskeskustelun ilmoitukset: valitsemalla Ilmoitukset voit ottaa ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä tässä keskustelussa.
      • Poista yksityiskeskustelu: valitsemalla tämän voit poistaa yksityiskeskustelun.
      • Lopeta yksityiskeskustelu: valitsemalla tämän voit jatkaa keskustelua ilman päästä päähän -salausta.
    • Estä henkilö: Valitsemalla Estä yhteystieto voit estää henkilön tai poistaa eston. Lisätietoja henkilöiden estämisestä ja ilmoitusten tekemisestä Skypessä.