Koti Uuden Skypen Windows-, Mac- ja Linux-versiot

Miten voin tarkastella jonkun profiilia Skypen uudessa työpöytäversiossa?

1. Etsi haluamasi henkilön profiili viimeaikaisista keskusteluista tai käytä valintaa Search Skype (Hae Skypestä).
    2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella nimeä ja valitse sen jälkeen View profile (Näytä profiili). Vaihtoehtoisesti voit keskustelun sisällä napauttaa keskustelun ylätunnistetta profiilin näkemiseksi.

Näytä profiili
    • Muokkaa nimeä: Napauta muokkauspainiketta muokkauskuvake, kirjoita uusi nimi ja vahvista tekemäsi muutokset. Kun muokkaat jonkun nimeä, nimi muuttuu vain siltä osin kuin sen on näkyvissä sinulle.
    • Lähetä viesti: Valitse Send message (Lähetä viesti).
    • Soita äänipuhelu: Aloita äänipuhelu tämän henkilön kanssa valitsemalla Start call (Aloita puhelu).
    • Soita videopuhelu: Aloita videopuhelu tämän henkilön kanssa valitsemalla Start video call (Aloita videopuhelu).
    • Lähetä rahaa: Lähetä ja vastaanota rahaa ystävien ja perheenjäsenten kesken valitsemalla Send money (Lähetä rahaa). Rahan lähettämisvaihtoehto on ainoastaan tuetuissa maissa asuvien asiakkaiden käytössä. Lue lisää.
    • Luo uusi ryhmä: Valitse Create a new group (Luo uusi ryhmä), valitse ryhmään lisättävät ihmiset luettelosta tai käyttämällä hakua ja napsauta lopuksi Done (Valmis) -painiketta.
    • Käännä: Jos haluat kääntää keskustelut, valitse Start translator (Käynnistä kääntäjä).
    • Lisää suosikkeihin: Valitsemalla Add to favorites (Lisää suosikkeihin) voit lisätä henkilön suosikkiluetteloosi yhteystiedoissa.
    • Lisää tai poista yhteystieto: Lisää tai poista henkilö Skype-yhteystiedoissa.
    • Keskustelugalleria: Valitsemalla Chat Gallery (Keskustelugalleria) saat näkyvin kaikki kulloisessakin keskustelussa jaetut kuvat.
    • Ilmoitukset: Valitsemalla Notifications (Ilmoitukset) voit ottaa ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä.
    • Kiinnitä keskustelu: Kiinnitä keskustelu keskusteluiden yläosaan.
    • Poista keskustelu: Voit poistaa koko keskustelun valitsemalla Delete (Poista).
    • Estä henkilö: Valitsemalla Block contact (Estä yhteystieto) voit estää henkilön tai poistaa eston. Lue lisää henkilöiden estämisestä ja ilmoitusten tekemisestä Skypessä.