Kuinka voin vaihtaa läsnäolotilaani Skypen työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin
    1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Napsauta profiilikuvan alla olevaa läsnäolopainiketta ja valitse läsnäolotilaksesi jokin seuraavista:

• Aktiivinen: Kerro yhteystietoluettelosi henkilöille, että olet käytettävissä keskusteluun.
      • Älä häiritse: Kerro yhteystietoluettelosi henkilöille, ettet halua tulla häirityksi. He voivat lähettää sinulle pikaviestejä ja soittaa sinulle puheluja, mutta et kuule hälytysääntä. Jos haluat vastaanottaa ilmoituksia, kun tilasi on Älä häiritse, valitse profiilikuvasi, Asetukset, Ilmoitukset notifications button ja valitse vaihtoehto Näytä keskusteluilmoitukset, kun Älä häiritse on käytössä.
      • Näkymätön: Piilottaa läsnäoloilmaisimesi muilta, mutta he näkevät, milloin tilasi on viimeksi muuttunut tilaan Aktiivinen tai Älä häiritse.