Koti Uuden Skypen Windows-, Mac- ja Linux-versiot

Kuinka voin vaihtaa läsnäolotilaani Skypen uudessa työpöytäversiossa?

1. Valitse keskusteluluettelossa profiilikuvasi.
    2. Napsauta profiilikuvan alla olevaa läsnäolopainiketta ja valitse läsnäolotilaksesi jokin seuraavista:
      • Active (Aktiivinen): Kerro yhteystietoluettelosi henkilöille, että olet käytettävissä keskusteluun.
      • Do Not Disturb (Älä häiritse): Kerro yhteystietoluettelosi henkilöille, ettet halua tulla häirityksi. He voivat lähettää sinulle pikaviestejä ja soittaa sinulle puheluja, mutta et kuule hälytysääntä. Jos haluat vastaanottaa ilmoituksia, kun tilasi on Älä häiritse, valitse lisäyspainiketta Lisäyspainike, valitse Application Settings (Sovellusasetukset) ja valitse vaihtoehto Show chat notifications while Do Not Disturb is on (Näytä keskusteluilmoitukset, kun Älä häiritse on käytössä).
      • Invisible (Huomaamaton): Piilottaa läsnäoloilmaisimesi muilta, mutta he näkevä, milloin tilasi on viimeksi muuttunut tilaan Aktiivinen tai Älä häiritse.

Läsnäolotila