Miten päivitän profiilini tiedot Skypen työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin

Skypen Windows-, Mac-, Linux- ja Windows 10 -versio (versio 14)

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Täältä voit napsauttaa muokkauspainiketta IM edited icon tai voit napsauttaa nimeäsi, mielialaasi tai avatariasi ja päivittää niitä. Lisätietoja profiilikuvan päivittämisestä.
    3. Voit muokata muita tietoja valitsemalla valitse Asetukset ja Tili ja profiili.
    4. Valitse, mitä tietoja haluat muuttaa.

Skypen Windows 10 -versio (versio 12)

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Täällä voit tehdä päivityksiä napsauttamalla nimeäsi, mielialaasi tai matkapuhelinnumeroasi. Lisätietoja profiilikuvan päivittämisestä.
    3. Voit muokata muita tietoja valitsemalla Asetukset.