Miten vaihdan profiilikuvani Skypen työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin

Skypen Windows-, Mac-, Linux- ja Windows 10 -versio (versio 14)

1. Valitse profiilikuvasiKeskusteluista.
    2. Valitse profiilikuvasi uudelleen, jotta voit ladata valokuvan, tarkastella valokuvaasi tai poistaa sen.
    3. Tallenna muutokset napsauttamalla valintamerkkipainiketta check mark button.

Skypen Windows 10 -versio (versio 12)

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse profiilikuvasi uudelleen.
    3. Lataa kuva valitsemalla Lisää ... -painike tai ota uusi kuva valitsemalla kamerapainike.
    4. Valitse Tallenna-painike tai Roskakori-painike, jos haluat valita uuden valokuvan.