Miten lähetän pikaviestin Skypen työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin
    1. Valitse Keskustelut-näytöstä henkilö tai ryhmä, jolle haluat lähettää pikaviestin.
    2. Kirjoita viesti keskusteluikkunaan ja valitse Lähetä-painike send button .

Voit siirtyä keskustelun uusimpaan viestiin valitsemalla kaksoisalanuolipainikkeen down chevron button. Siirtyminen keskustelun uusimpaan viestiin on käytettävissä vain Skypen Windows-, Mac-, Linux- ja Windows 10 (versio 14) -versioissa.

Napsauta viestiä hiiren kakkospainikkeella. Valikossa käytettävissäsi ovat seuraavat valinnat:

• Muokkaa viestiäsi.
    • Kopioi viestisi ja liitä se keskusteluikkunaan.
    • Lainaa viestiäsi keskusteluikkunassa.
    • Lähetä viesti edelleen toiseen keskusteluun.
    • Valitse viestejä, jotka haluat kopioida, lähettää edelleen tai poistaa.
    • Poista viestisi.
    Huomautus: viestien valinta on käytettävissä vain Skypen Windows-, Mac-, Linux- ja Windows 10 (versio 14) -versioissa

Vastaanotettuihin viesteihin reagoiminen

Napsauta vastaanottamasi pikaviestin oikeassa yläkulmassa olevaa hymiöpainiketta smiley face button. Näyttöön tulee valikoima erilaisia reaktioita. Uusia reaktioita lisätään usein, ja ne saattavat vaihdella alueittain. Voit valita käytössä olevista reaktioista napsauttamalla nuolia.

Kun valitset hymiön, sovellus lähettää sen automaattisesti.

Vastaanotetun viestin kopioiminen, lainaaminen, lähettäminen edelleen ja viestistä ilmoittaminen

Napsauta vastaanottamaasi viestiä hiiren kakkospainikkeella. Valikossa käytettävissäsi ovat seuraavat valinnat:

• Kopioi viesti ja liitä se keskusteluikkunaan.
    • Lainaa viestiä keskusteluikkunassa.
    • Lähetä viesti edelleen toiselle yhteyshenkilölle.
    • Valitse viestejä, jotka haluat kopioida tai lähettää edelleen.
    • Merkitse viesti lukemattomaksi tästä alkaen.
    • Ilmoita keskustelu roskaviestiksi tai sopimatonta aineistoa sisältäväksi..
    Huomautus: viestien valinta on käytettävissä vain Skypen Windows-, Mac-, Linux- ja Windows 10 (versio 14) -versioissa.

Skypen Windows-, Mac-, Linux- ja Windows 10 -versio (versio 14)

1. Valitse Keskustelut-näytössä alas-painike  down chevron button Hae Skypestä -palkin alapuolella.
    2. Lajitteluperustevalikon kautta keskusteluita voi suodattaa seuraavien kriteereiden perusteella:
      • Aika
      • Lukemattomat
      • Aktiiviset

Skypen Windows 10 -versio (versio 12)

1. Valitse Keskustelut-näytössä alas-painike  down chevron button Hae Skypestä -palkin alapuolella.
    2. Lajitteluperustevalikon kautta keskusteluita voi suodattaa seuraavien kriteereiden perusteella:
      • Kaikki
      • Lukemattomat
      • Merkitse kaikki keskustelut luetuiksi
    1. Kun olet keskustelussa, napsauta hymiö-smiley face button tai Moji-painiketta  Moji button.
    2. Selaa vaihtoehtoja ja valitse haluamasi hymiö tai Moji. Voit vaihtoehtoisesti käyttää hakukenttää ja kirjoittaa haluamasi hymiön tai Mojin kuvauksen tai nimen. Kun kirjoitat, käytettävissä olevat vaihtoehdot vähenevät niin, että ne vastaavat kirjoittamaasi tekstiä.
    3. Kun olet valinnut hymiön tai Mojin, valitse Lähetä.