Kuinka voin luoda ryhmäkeskustelun Skypen työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin

Skypen Windows-, Mac-, Linux- ja Windows 10 -versio (versio 14)

1. Valitse new chat button Uusi keskustelu -painike ja valitse luettelosta Uusi ryhmä.
    2. Anna ryhmälle nimi, jotta voit jatkaa.
    3. Lataa ryhmälle kuva napsauttamalla avatarin Muokkaa-painiketta  edit button .
    4. Valitse ryhmälle väri napsauttamalla yläbannerin Muokkaa-painiketta  edit button.
    5. Luo ryhmä valitsemalla oikealle osoittava nuoliright arrow button .
    6. Aloita yhteystietojen lisääminen. Valitse yhteystiedot ehdotettujen yhteystietojen luettelosta tai valitse Hae ja kirjoita lisättävän yhteystiedon nimi. Jatka hakemista ja lisää niin monta yhteystietoa kuin haluat.
    7. Aloita keskusteleminen valitsemalla Valmis.

Skypen Windows 10 -versio (versio 12)

1. Valitse new chat button Uusi keskustelu -painike ja valitse luettelosta Uusi keskustelu.
    2. Valitse yhteyshenkilöt, joiden kanssa haluat aloittaa keskustelun.
    3. Aloita keskustelu valitsemalla Aloita.
    Lisätietoja ryhmäkeskusteluiden mukauttamisesta ja hallinnasta.