Kuinka voin luoda ryhmäkeskustelun Skypen työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin
    1. Napsauta new chat button keskustelupainiketta ja valitse luettelosta Uusi ryhmä.
    2. Anna ryhmälle nimi, jotta voit jatkaa.
    3. Lataa ryhmälle kuva napsauttamalla avatar-hahmon Muokkaa edit button -painiketta.
    4. Valitse ryhmälle väri napsauttamalla yläbannerin Muokkaa edit button-painiketta.
    5. Luo ryhmä oikealle osoittavalla nuolellaright arrow button .
    6. Aloita yhteystietojen lisääminen. Valitse yhteystiedot ehdotettujen yhteystietojen luettelosta tai valitse Hae ja kirjoita lisättävän yhteystiedon nimi. Jatka hakemista ja lisää niin monta yhteystietoa kuin haluat.
    7. Aloita keskusteleminen valitsemalla Valmis.