Koti Uuden Skypen Windows-, Mac- ja Linux-versiot

Kuinka voin luoda ryhmäkeskustelun Skypen uudessa työpöytäversiossa?

1. Valitse More Plus-valikkokuvake (Lisää) -valikko ja valitse luettelosta New Group (Uusi ryhmä).

Uuden ryhmän luominen
    2. Anna ryhmälle nimi, jotta voit jatkaa.

Ryhmän nimi
    3. Napsauta kuvapainiketta Kuvapainike ja valitse sitten Upload photo (Lataa kuva palvelimelle).

Ryhmän kuva
    4. Valitse ryhmän väri napsauttamalla muokkauspainiketta Muokkauskuvake.

Valitse väri
    5. Luo ryhmä oikealle osoittavalla nuolella.

Ryhmän luominen
    6. Aloita yhteystietojen lisääminen. Valitse yhteystiedot ehdotettujen yhteystietojen luettelosta tai valitse Search (Hae) ja kirjoita lisättävän yhteystiedon nimi. Jatka hakemista ja lisää niin monta yhteystietoa kuin haluat.
    7. Aloita keskusteleminen valitsemalla Done (Valmis).

lisää yhteystietoja