Miten hallitsen ryhmäkeskusteluja Skypen työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin

Muutosten tekeminen ryhmän profiiliin

Skypen Windows-, Mac-, Linux- ja Windows 10 -versio (versio 14)

1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella viimeaikaisten keskusteluiden luettelossa ryhmää, jota haluat hallita, ja valitse sitten Hallitse ryhmää.
    2. Ryhmän profiilissa on mahdollista tehdä seuraavaa:
    • Lisää tai päivitä ryhmän kuva: valitsemalla ryhmän kuvan voit ladata tai poistaa kuvan.
    • Valitse ryhmälle uusi väri: napsauttamalla ryhmän kuvan vieressä olevaa muokkauspainikettaedit button pääset valitsemaan uuden värin. Värin päivittyminen voi kestää jonkin aikaa.
    • Ryhmän nimen muuttaminen: valitsemalla ryhmän nimen vieressä olevan muokkauspainikkeen edit button pääset kirjoittamaan uuden nimen.
    • Lähetä linkki ryhmään liittymistä varten: valitsemalla Jaa linkki ryhmään liittymistä varten share link button voit lähettää kutsun ryhmäkeskusteluusi linkkinä Skypen ulkopuolelle. Keskustelukutsut on otettava käyttöön ennen kutsulinkin jakamista. Valitse profiilikuvasi, Asetukset ja Ilmoitukset notification button ja ota sitten Keskustelukutsut käyttöön.
    • Viestin lähettäminen: valitsemalla Lähetä viesti send message button  voit lähettää viestin tälle ryhmälle.
    • Aloita videopuhelu: valitsemalla Aloita videopuhelu video call button  voit aloittaa videopuhelun tämän ryhmän kanssa.
    • Aloita puhelu: valitsemalla Aloita puhelu start a call button  voit aloittaa äänipuhelun tämän ryhmän kanssa.
    • Lisää ihmisiä: Valitsemalla Lisää ihmisiä voit lisätä uusia osallistujia ryhmäkeskusteluusi.
    • Lisää botteja: Valitsemalla Lisää botteja voit etsiä Skype-botin ja lisätä sen ryhmäkeskusteluusi.
    • Ryhmän valikoima: valitsemalla Ryhmän valikoima saat näkyviin kaikki ryhmäkeskustelussa jaetut kuvat, linkit ja tiedostot.
    Voit myös arkistoida ryhmäkeskustelusi, jolloin se poistetaan viimeaikaisten keskustelujen luettelosta.

Skypen Windows 10 -versio (versio 12)

1. Napsauta viimeaikaisten keskustelujen luettelossa ryhmää hiiren kakkospainikkeella ja valitse Näytä profiili.
    2. Ryhmän profiilissa on mahdollista tehdä seuraavaa:
    • Poistu keskustelusta
    • Näytä osallistujat
    • Vaihda ryhmän nimi
    • Lisää tai päivitä ryhmän kuva
    • Lähetä kenelle tahansa linkki, jolla hän voi liittyä ryhmään

Ryhmäkeskustelun asetusten päivittäminen

Skypen Windows-, Mac-, Linux- ja Windows 10 -versio (versio 14)

• Ilmoitukset: Ota ilmoitukset käyttöön tai poista ne käytöstä. Jos ilmoitukset ovat käytössä, saat ilmoituksen aina, kun tähän ryhmään tulee uusi keskustelu.
    • Älykkäät ilmoitukset: kun Älykkäät ilmoitukset on käytössä, saat ilmoituksen vain, kun joku lainaa sinua tai @mainitsee sinut tässä ryhmässä.
    • Lisää suosikkeihin: kiinnitä tämä ryhmäkeskustelu Keskustelut-välilehden yläosaan.
    • Keskusteluhistoria: salli kaikkien nähdä keskusteluhistoria.
    • Jaa ryhmä linkin kautta: Valitse tämä, kun haluat antaa ryhmän jäsenille luvan luoda ja jakaa linkkejä tähän ryhmään kutsumiseksi. Keskustelukutsut on otettava käyttöön ennen kutsulinkin jakamista. Valitse Lisää-painike More button, Asetukset ja Ilmoitukset notification button ja ota sitten Keskustelukutsut käyttöön.
    • Poistu ryhmästä: poistu ryhmäkeskustelusta.

Skypen Windows 10 -versio (versio 12)

• Ota ilmoitukset käyttöön tai poista ne käytöstä
    • Näytä keskusteluhistoria kaikille
    • Luo linkki, jolla kuka tahansa voi liittyä