Miten hallitsen ryhmäkeskusteluja Skypen työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin

Kun olet ryhmäkeskustelussa, napsauta ryhmän ylätunnistetta.

Ryhmän profiilissa on mahdollista tehdä seuraavia asioita:

Skypen Windows-, Mac-, Linux-, verkko- ja Windows 10 -versio (versio 14)

• Ryhmän kuvan lisääminen tai päivittäminen: valitsemalla ryhmän kuvan voit ladata tai poistaa kuvan.
    • Ryhmän nimen muuttaminen: valitsemalla ryhmän nimen vieressä olevan muokkauspainikkeen edit button pääset kirjoittamaan uuden nimen.
    • Lähetä linkki ryhmään liittymistä varten: valitsemalla Jaa linkki ryhmään liittymistä varten share link button voit lähettää kutsun ryhmäkeskusteluusi linkkinä Skypen ulkopuolelle.
    • Viestin lähettäminen: valitsemalla Lähetä viestisend message button  voit lähettää viestin tälle ryhmälle.
    • Videopuhelun aloittaminen: valitsemalla Aloita videopuheluvideo call button  voit aloittaa videopuhelun tämän ryhmän kanssa.
    • Puhelun aloittaminen: valitsemalla Aloita puhelustart a call button  voit aloittaa äänipuhelun tämän ryhmän kanssa.
    • Lisää ihmisiä: valitsemalla Lisää ihmisiä voit sisällyttää uusia osallistujia ryhmäkeskusteluusi.
    • Ryhmän valikoima: valitsemalla Ryhmän valikoima saat näkyviin kaikki ryhmäkeskustelussa jaetut kuvat, linkit ja tiedostot.

Skypen Windows 10 -versio (versio 12)

1. Napsauta viimeaikaisten keskustelujen luettelossa ryhmää hiiren kakkospainikkeella ja valitse Näytä profiili.
    2. Ryhmän profiilissa on mahdollista tehdä seuraavaa:
      • Poistu keskustelusta
      • Näytä osallistujat
      • Vaihda ryhmän nimi
      • Lisää tai päivitä ryhmän kuva
      • Lähetä kenelle tahansa linkki, jolla hän voi liittyä ryhmään

Ryhmäkeskustelun asetusten päivittäminen

Skypen Windows-, Mac-, Linux-, verkko- ja Windows 10 -versio (versio 14)

• Piilota keskustelu: voit piilottaa ryhmäkeskustelusi, jolloin se poistetaan viimeaikaisten keskustelujen luettelosta.
    • Ilmoitukset: Ota ilmoitukset käyttöön tai poista ne käytöstä. Jos ilmoitukset ovat käytössä, saat ilmoituksen aina, kun tähän ryhmään tulee uusi keskustelu.
    • Älykkäät ilmoitukset: kun Älykkäät ilmoitukset on käytössä, saat ilmoituksen vain, kun joku lainaa sinua tai @mainitsee sinut tässä ryhmässä.
    • Lisää suosikkeihin: kiinnitä tämä ryhmäkeskustelu Keskustelut-välilehden yläosaan.
    • Keskusteluhistoria: salli kaikkien nähdä keskusteluhistoria.
    • Jaa ryhmä linkkinä: valitse tämä, kun haluat antaa ryhmän jäsenille luvan luoda ja jakaa linkkejä tähän ryhmään kutsumiseksi.
    • Poistu ryhmästä: poistu ryhmäkeskustelusta.

Skypen Windows 10 -versio (versio 12)

• Ota ilmoitukset käyttöön tai poista ne käytöstä
    • Näytä keskusteluhistoria kaikille
    • Luo linkki, jolla kuka tahansa voi liittyä