Koti Uuden Skypen Windows-, Mac- ja Linux-versiot

Miten voin hallita ryhmäkeskusteluja Skypen uudessa työpöytäversiossa?

Kun olet ryhmäkeskustelussa, napsauta ryhmän ylätunnistetta.

Muutosten tekeminen ryhmän profiiliin

1. Viimeaikaisten keskusteluiden luettelossa napsauta hiiren kakkospainikkeella ryhmää, jota haluat hallita, ja valitse sitten Manage group (Hallitse ryhmää).

Ryhmän hallinta -valikkovaihtoehto
    2. Ryhmän profiilissa on mahdollista tehdä seuraavaa:
    • Lisää tai päivitä ryhmän kuva: Valitsemalla ryhmän kuvan voit ladata tai poistaa kuvan.
    • Valitse ryhmälle uusi väri: Napauttamalla ryhmän kuvan vieressä olevaa muokkauspainiketta Muokkauskuvake pääset valitsemaan uuden värin. Värin päivittyminen voi kestää jonkin aikaa.
    • Vaihda ryhmän nimi: Napauttamalla ryhmän kuvan vieressä olevaa muokkauspainiketta Muokkauskuvake pääset kirjoittamaan uuden nimen.
    • Lähetä viesti: Valitsemalla Send message (Lähetä viesti) voit lähettää viestin tälle ryhmälle.
    • Soita puhelu: Aloita äänipuhelu tämän ryhmän kanssa valitsemalla Start call (Aloita puhelu).
    • Soita videopuhelu: Valitsemalla Start video call (Aloita videopuhelu) voit aloittaa videopuhelun tämän ryhmän kanssa.
    • Jaa ryhmä: Valitsemalla Share group (Jaa ryhmä) voit lähettää kutsun ryhmäkeskusteluusi linkkinä Skypen ulkopuolelle. Keskustelukutsut on otettava käyttöön ennen kutsulinkin jakamista. Napsauta lisäyspainiketta Lisäyspainike, valitse Application Settings (Sovellusasetukset) ja ota sitten Chat invitations (Keskustelukutsut) käyttöön.
    • Lisää ihmisiä: Valitsemalla Add people (Lisää ihmisiä) voit sisällyttää uusia osallistujia ryhmäkeskusteluusi.
    • Lisää botteja: Valitsemalla Add bots (Lisää botteja) voit etsiä Skype-botin ja lisätä sen ryhmäkeskusteluusi.

Ryhmän asetukset
    • Group Gallery (Ryhmän galleria): Valitsemalla Group Gallery (Ryhmän galleria) saat näkyvin kaikki kulloisessakin ryhmäkeskustelussa jaetut kuvat, linkit ja tiedostot.

Ryhmän galleria

Ryhmäkeskustelun asetusten päivittäminen

• Notifications (Ilmoitukset): Ota ilmoitukset käyttöön tai poista ne käytöstä. Jos ilmoitukset ovat käytössä, saat ilmoituksen aina, kun tähän ryhmään tulee uusi keskustelu.
    • Smart Notifications (Älykkäät ilmoitukset): Kun Smart Notifications (Älykkäät ilmoitukset) -asetus on käytössä, saat ilmoituksen vain, kun joku lainaa sinua tai @mainitsee sinut tässä ryhmässä.
    • Pin chat (Kiinnitä keskustelu): Kiinnitä tämä ryhmäkeskustelu Chats (Keskustelut) -välilehden yläosaan.
    • Chat History (Keskusteluhistoria): Salli kaikkien nähdä keskusteluhistoria. Edellisten 2 päivän keskusteluhistoria säilytetään pilvipalvelussa.
    • Chat invitations (Keskustelukutsut): Salli ryhmän jäsenten lähettää kutsuja tähän keskusteluun.
    • Share Link to Join Group (Jaa linkki ryhmään liittymistä varten): Luo tai jaa linkki tähän ryhmään kutsumiseksi. Keskustelukutsut on otettava käyttöön ennen kutsulinkin jakamista. Napsauta lisäyspainiketta Lisäyspainike, valitse Application Settings (Sovellusasetukset) ja ota sitten Chat invitations (Keskustelukutsut) käyttöön.
    • Leave group (Poistu ryhmästä): Poistu ryhmäkeskustelusta.

Ryhmän asetukset