Miten löydän lähettämäni tai vastaanottamani kuvan Skypen työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin
    1. Jos olet keskustelussa, napsauta galleriapainiketta gallery buttonKeskustelu-kohdan tai ryhmän ylätunnisteen alapuolella.
    2. Galleriassa näkyvät kaikki jaetut kuvat, tiedostot tai linkit.
    3. Valitse kohde, jonka haluat avata.

Skypen Windows-työpöytäversio, Mac-, Linux- ja Windows 10 -versio (versio 14)

Napsauta kuvaa, tiedostoa tai linkkiä hiiren kakkospainikkeella
    , jolloin voit tehdä seuraavat toiminnot:

• Vastaanottamasi kuvat, tiedostot tai linkit: Kopioi, Tallenna Ladatut tiedostot -kansioon, Tallenna nimellä..., Lähetä edelleen, Valitse viestit, Merkitse lukemattomaksi tai Ilmianna. Et voi poistaa sinulle lähetettyä kuvaa.
    • Lähettämäsi kuvat, tiedostot tai linkit: Kopioi, Tallenna Ladatut tiedostot -kansioon, Tallenna nimellä..., Lähetä edelleen, Valitse viestit  tai Poista.

Skypen verkkoversio

Napsauta kuvaa, tiedostoa tai linkkiä hiiren kakkospainikkeella, jolloin voit tehdä seuraavat toiminnot:

• Vastaanottamasi kuvat, tiedostot tai linkit: Tallenna, Lähetä edelleen, Valitse viestit, Merkitse lukemattomaksi tai Ilmianna. Et voi poistaa sinulle lähetettyä kuvaa.
    • Lähettämäsi kuvat, tiedostot tai linkit: Avaa uudessa välilehdessä, Lähetä edelleen, Valitse viestit  tai Poista.