Koti Uuden Skypen Windows-, Mac- ja Linux-versiot

Miten löydän lähettämäni tai vastaanottamani valokuvan Skypen uudessa työpöytäversiossa?

1. Jos olet keskustelussa, napsauta galleriapainiketta kohdassa Chat (Keskustelu) tai Group header (Ryhmän ylätunniste).
    2. Kohdassa Gallery (Galleria) on nähtävissä kaikki jaetut kuvat, tiedostot tai linkit.
    3. Valitse kohde, jonka haluat avata.

Napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella keskustelun tai ryhmän galleriassa. Galleriassa voit:

• lähettää edelleen, tarkastella keskustelussa, tallentaa tai kopioida vastaanottamiasi valokuvia, kuvia tai linkkejä, tai ilmoittaa niistä.
    • lähettää edelleen, tarkastella keskustelussa, tallentaa, kopioida tai poistaa vastaanottamiasi valokuvia, kuvia tai linkkejä.