Miten voin kutsua jonkun keskusteluun Skypen työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin

Skypen Windows-, Mac-, Linux- ja Windows 10 -versio (versio 14)

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse Jaa profiili.
    3. Jakamis- ja yhteysikkunassa on käytettävissä seuraavat toiminnot:
      • Kopioi liittymislinkkisi työpöytälaitteesi leikepöydälle.
      • Lähetä jakamislinkkisi sähköpostiviestissä työpöytälaitteeltasi.
    4. Kun hän hyväksyy kutsusi, voit aloittaa keskustelun uuden yhteyshenkilösi kanssa.

Skypen Windows 10 -versio (versio 12)

1. Valitse Uusi keskustelu-painike  plus button.
    2. Valitse Lähetä hänelle linkki uuden keskusteluikkunan alaosasta.
    3. Kutsulinkki luodaan automaattisesti, minkä jälkeen voit:
      • Kopioida linkin: linkki kopioidaan automaattisesti leikepöydällesi.
      • Lähettää linkin sähköpostitse: jakamislinkki luodaan automaattisesti sähköpostiin.
    4. Kun hän hyväksyy kutsusi, voit aloittaa keskustelun uuden yhteyshenkilösi kanssa.