Miten voin kutsua jonkun keskusteluun Skypen uudessa työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin

1. Napsauta yhteystietopainiketta Yhteystietopainike ja valitse sen jälkeen Invite People to Skype (Kutsu ihmisiä käyttämään Skypeä).
    2. Kutsulinkki lisätään automaattisesti sähköpostiviestiin, jonka voit sen jälkeen lähettää kutsuttavalle henkilölle.

Huomautus: Kukin kutsulinkki on voimassa korkeintaan 10 kertaa.