Miten voin tallentaa kuvia tai videoita Skypen uudessa työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin

Napsauta tallennettavaa kuvaa tai videota hiiren kakkospainikkeella keskustelussa ja valitse sitten Save as... (Tallenna nimellä). Voit myös tallentaa kuvan tai videon sen katselun aikana napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla sitten Save as... (Tallenna nimellä).