Voinko vähentää Skype-ilmoitusten määrää älypuhelimessa tai tabletissa?

Takaisin hakutuloksiin

Tietyn keskustelun ilmoitusten hallintamahdollisuus on mahdollista vain Skypen Android (6.0+), Android tablet, iPhone and iPad versioissa.

1. Napauta yhteystiedon tai ryhmän nimeä keskusteluikkunan yläosassa.
    2. Vieritä alaspäin kohtaan Chat tai Group settings.
    3. Ota kyseisen keskustelun ilmoitukset käyttöön tai poista ne käytöstä.

Ryhmäkeskustelujen osalta voit ottaa käyttöön Älykkäät ilmoitukset -asetuksen, jolloin saat ilmoituksen vain, kun sinua lainataan tai sinut @mainitaan.

Voit myös säätää sitä, kuka pystyy soittamaan sinulle Skypessä. Lisätietoja.