Koti Uuden Skypen Windows-, Mac- ja Linux-versiot

Miten löydän uusia yhteystietoja Skypen uudessa työpöytäversiossa?

1. Valitse Search Skype (Hae Skypestä).
    2. Kirjoita haluamasi keskustelukumppanin nimi, Skype-nimi tai sähköpostiosoite.
    3. Valitse kaveri hakutuloksista, niin pääset keskusteluikkunaan.
    4. Kirjoita viesti yhteystiedolle ja napsauta lähetyspainiketta lähetyspainike.

Voit lähettää hänelle enintään 10 viestiä, ja kuvat näkyvät epäselvinä, kunnes hän hyväksyy pyyntösi.

Onko sinulla ystävä, joka ei käytä Skypeä? Ei hätää, Skypellä voi kutsua kenet tahansa keskusteluun vaivatta.

1. Napsauta yhteystietopainiketta Yhteystietopainike.
    2. Valitse Invite People to Skype (Kutsu ihmisiä käyttämään Skypeä).

Kutsu ihmisiä käyttämään Skypeä
    3. Näytölle avautuu sähköpostiviesti, joka sisältää kutsusi ja liittymislinkin. Linkki on ainutkertainen, ja sen voi jakaa jopa 10 henkilön kanssa rajoitetun ajan.
    1. Napsauta yhteystietopainiketta Yhteystietopainike.
    2. Contacts (Yhteystiedot) -ikkunassa voit valita välilehdet All (Kaikki), Skype tai Active Now (Aktiivinen nyt).
      • All – Kaikki yhteystietosi näytetään.
      • Skype – Vain Skype-tiliinsä kirjautuneet yhteystiedot näytetään.
      • Active Now – Vain kaikki online-tilassa olevat yhteystiedot näytetään.