Mitä ovat Skype-botit ja miten niitä käytetään Skypen työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin

Voit keskustella Skype-botin kanssa ja nauttia viihteestä ja peleistä ja saada reseptejä, apua matkojen suunnitteluun ja paljon muuta.

Keskustelun aloittaminen botin kanssa:

Skypen Windows-, Mac-, Linux- ja Windows 10 -versio (versio 14)

1. Valitse Hae Skypestä ja valitse sitten Botit.
    2. Valitse luettelosta tai hae käytettävissä olevia Skype-botteja.

Uusia botteja lisätään säännöllisesti, ja niiden saatavuus voi vaihdella alueittain, joten muista käydä katsomassa usein.
    3. Jos haluat aloittaa keskustelun Skype-botin kanssa, valitse Aloita botin profiilinäytössä.

Skypen Windows 10 -versio (versio 12)

1. Valitse Yhteystiedot-painike.
    2. Valitse Botit-välilehti.
    3. Valitse luettelosta tai hae käytettävissä olevia Skype-botteja.
    4. Jos haluat aloittaa keskustelun Skype-botin kanssa, valitse Aloita botin profiilinäytössä.

Skype-botin poistaminen:

Skypen Windows-, Mac-, Linux- ja Windows 10 -versio (versio 14)

1. Napsauta poistettavaa bottia hiiren kakkospainikkeella.
    2. Valitse Poista. Voit myös estää tietyn Skype-botin, jos et enää halua nähdä sitä keskustelunäytössäsi tai yhteystietoluettelossasi.

Skypen Windows 10 -versio (versio 12)

1. Napsauta keskustelua hiiren kakkospainikkeella viimeaikaisten keskustelujen luettelossa ja valitse Näytä profiili.
    2. Valitse Poista yhteystieto.
      Voit myös napsauttaa botin nimeä hiiren kakkospainikkeella Yhteystiedoissa ja valita Poista yhteystiedoista.

Skype-botteja voi tällä hetkellä käyttää seuraavassa luetelluilla alueilla. Kunkin botin saatavuudesta päättää botin kehittäjä.

• Alankomaat
    • Australia
    • Brasilia
    • Espanja
    • Intia
    • Irlanti
    • Iso-Britannia
    • Italia
    • Kanada
    • Latinalainen Amerikka
    • Portugali
    • Portugali
    • Saksa
    • Singapore
    • Uusi-Seelanti
    • Venäjä
    • Yhdysvallat