Koti Uuden Skypen Windows-, Mac- ja Linux-versiot

Mitä ovat Skype-botit ja miten niitä käytetään Skypen uudessa työpöytäversiossa?

Voit keskustella Skype-botin kanssa ja nauttia viihteestä ja peleistä ja saada reseptejä, apua matkojen suunnitteluun ja paljon muuta.

Keskustelun aloittaminen botin kanssa:

1. Valitse New Conversation or call Plus-valikkokuvake (Uusi keskustelu tai puhelu) -valikko.
    2. Valitse Find Bots (Etsi botteja) ja valitse luettelosta tai hae käytettävissä olevia Skype-botteja. Voit laajentaa kunkin luokan botit valitsemalla More > (Lisää >).

Uusia botteja lisätään säännöllisesti, ja niiden saatavuus voi vaihdella alueittain, joten muista käydä katsomassa usein.
    3. Jos haluat aloittaa keskustelun Skype-botin kanssa, valitse Get Started (Aloita käyttö) botin profiilinäytössä.

Huomautus: Voit poistaa botin keskusteluluettelostasi napauttamalla pitkään poistettavaa bottia ja valitsemalla sitten Delete (Poista).

Voit myös estää tietyn Skype-botin, jos et enää halua nähdä sitä keskustelunäytössäsi tai yhteystietoluettelossasi.

Skype-botteja voi tällä hetkellä käyttää seuraavassa luetelluilla alueilla. Kunkin botin saatavuudesta päättää botin kehittäjä.

• Alankomaat
    • Australia
    • Brasilia
    • Espanja
    • Intia
    • Irlanti
    • Iso-Britannia
    • Italia
    • Kanada
    • Latinalainen Amerikka
    • Portugali
    • Ranska
    • Saksa
    • Singapore
    • Uusi-Seelanti
    • Venäjä
    • Yhdysvallat