Kuinka voin estää jonkun, poistaa eston tai tehdä jostakusta ilmoituksen Skypen työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin

Voit estää yhteyshenkilön, jolloin hän ei voi soittaa sinulle, lähettää sinulle pikaviestejä eikä nähdä tilaasi Skypessä. Yhteyshenkilön estämisen lisäksi voit myös halutessasi ilmoittaa väärinkäytöstä. Näin saamme tiedon roskapostin lähettäjistä ja voimme estää heidän toimintansa jo alkumetreillä.

1. Kun olet sen henkilön profiilissa, jonka haluat estää, napauta joko MuokkaaEdit button-painiketta tai vieritä profiili-ikkunan alareunaan ja napauta Estä yhteystieto.
    2. Estetäänkö tämä henkilö? -ikkunassa voit:

• Ilmoittaa väärinkäytöksistä ja estää yhteyshenkilön: Valitse Ilmoita henkilön tekemästä väärinkäytöstä, valitse syy ja valitse sitten Estä.
      • Estää henkilön ilmoittamatta väärinkäytöksistä: Valitse Estä.
    3. Kun yhteyshenkilö on estetty, hän ei enää näy keskusteluissa eikä yhteystietoluettelossa.

Huomautus: Jos saat ei-toivotun puhelun tuntemattomasta puhelinnumerosta, voit estää puhelinnumeron suoraan keskustelussa. Valitse Estä +numero -linkki estääksesi numeron.

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Yhteystiedot ja Estetyt yhteyshenkilöt.
    4. Napsauta Poista esto -painike sen yhteystiedon kohdalla, jonka eston haluat poistaa.