Kuinka voin estää jonkun, poistaa eston tai tehdä jostakusta ilmoituksen Skypen työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin

Voit estää yhteyshenkilön, jolloin hän ei voi soittaa sinulle, lähettää sinulle pikaviestejä eikä nähdä tilaasi Skypessä. Yhteyshenkilön estämisen lisäksi voit myös halutessasi ilmoittaa väärinkäytöstä. Näin saamme tiedon roskapostin lähettäjistä ja voimme estää heidän toimintansa jo alkumetreillä.

1. Etsi viimeaikaisten keskusteluiden joukosta henkilö, jonka haluat estää.
    2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella nimeä ja valitse sen jälkeen Estä.
    3. Estetäänkö tämä henkilö? -ikkunassa voit:

• Ilmoittaa väärinkäytöksistä ja estää yhteyshenkilön: Valitse Ilmoita henkilön tekemästä väärinkäytöstä, valitse syy ja valitse sitten Estä.
      • Estää henkilön ilmoittamatta väärinkäytöksistä: Valitse Estä.
    4. Kun yhteystieto on estetty, hän ei enää näy viimeaikaisissa keskusteluissa eikä yhteystietoluettelossa.
    1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Yhteystiedot ja Estetyt yhteyshenkilöt.
    4. Napsauta Poista esto -painike sen yhteystiedon kohdalla, jonka eston haluat poistaa.