Kuinka voin estää jonkun, poistaa eston tai tehdä jostakusta ilmoituksen Skypen uudessa työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin

Voit estää yhteyshenkilön, jolloin hän ei voi soittaa sinulle, lähettää sinulle pikaviestejä eikä nähdä tilaasi Skypessä. Yhteyshenkilön estämisen lisäksi voit myös halutessasi ilmoittaa väärinkäytöstä. Näin saamme tiedon roskapostin lähettäjistä ja voimme estää heidän toimintansa jo alkumetreillä.

1. Etsi viimeaikaisten keskusteluiden joukosta henkilö, jonka haluat estää.
    2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella nimeä ja valitse sen jälkeen Block (Estä).

Estovalinta
    3. Block this contact? (Estetäänkö tämä henkilö?) -ikkunassa voit:
      • Ilmoittaa väärinkäytöksistä ja estää henkilön: Valitse Report abuse from this person (Ilmoita tämän henkilön väärinkäytöksistä), valitse syy ja valitse sitten Block (Estä).
        ilmoita väärinkäytöksistä
      • Estää henkilön ilmoittamatta väärinkäytöksistä: Valitse Block (Estä).
        Yhteystiedon estäminen
    4. Kun yhteystieto on estetty, hän ei enää näy viimeaikaisissa keskusteluissa eikä yhteystietoluettelossa.
    1. Valitse profiilikuvasi
    2. Valitse Application Settings (Sovellusasetukset).
    3. Vieritä alas kohtaan Privacy (Tietosuoja) ja valitse Manage blocked users (Hallitse estettyjä käyttäjiä).
    4. Napsauta estonpoistopainiketta sen yhteystiedon kohdalla, jonka eston haluat poistaa.