Miten voin hallita ilmoituksia Skypen työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin
    1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Ilmoitukset ja ota luettelossa olevat ilmoitustyypit käyttöön tai poista ne käytöstä.

Voit vaihtoehtoisesti valita profiilisi kautta tilaksi Älä häiritse. Siten estät ilmoitukset ja kerrot yhteystiedoille, että et juuri nyt voi vastata. Puhelut tulevat silti yhä läpi.

Kyllä, voit hallita hälytyksiä Skypessä keskustelukohtaisesti.

1. Valitse keskustelu tai ryhmä viimeaikaisten keskusteluiden luettelosta.
    2. Valitse yhteystiedon tai ryhmän nimi keskustelun yläosassa.
    3. Vieritä alas kohtaan Keskustelu tai Ryhmäasetukset ja ota ilmoitukset käyttöön tai poista ne käytöstä kyseiselle keskustelulle.

Ryhmäkeskustelujen osalta voit ottaa käyttöön Älykkäät ilmoitukset -asetuksen, jolloin saat ilmoituksen vain, kun sinua lainataan tai sinut @mainitaan.

Jos et saa ilmoituksia, siihen voi olla muutama syy:

• Ilmoituksien lähettäminen loppuu, jos kirjaudut ulos sovelluksesta. Varmista, että olet kirjautunut sisään.
    • Varmista, että Keskustelujen ilmoitukset on käytössä.
    • Jos olet yhä Älä häiritse -tilassa, et oletuksena saa keskusteluilmoituksia. Voit muuttaa tätä asetusta napsauttamalla profiilikuvaasi ja valitsemalla sen jälkeen Asetukset, Ilmoitukset  ja Näytä keskusteluilmoitukset, kun Älä häiritse on käytössä.
    • Varmista, että et ole poistanut Skype-ilmoituksia käytöstä laitteen asetuksista. Ilmoitusten hallinta on laitekohtainen. Jos et ole varma, miten voit tarkistaa laitteesi asetukset, voit katsoa ohjeita valmistajan sivustosta.
    • Varmista, ettet ole poistanut ilmoituksia käytöstä tietyn keskustelun osalta.
    • Varmista, että käytät Skypen uusinta versiota.

Jos suljet Skype-sovelluksen kirjautumatta ensin ulos, saatat edelleen saada ilmoituksia. Jos et halua enää saada ilmoituksia, voit poistaa ne käytöstä Asetukset-kohdassa tai voit kirjautua ulos, ennen kuin suljet sovelluksen.