Koti Uuden Skypen Windows-, Mac- ja Linux-versiot

Miten voin hallita ilmoituksia Skypen uudessa työpöytäversiossa?

1. Valitse profiilikuvasi
    2. Valitse Application Settings (Sovellusasetukset).
    3. Kohdassa Notifications (Ilmoitukset) ota luettelossa olevat ilmoitustyypit käyttöön tai poista ne käytöstä.

Voit vaihtoehtoisesti valita profiilisi kautta tilaksi Do Not Disturb (Älä häiritse). Siten estät ilmoitukset ja kerrot yhteystiedoille, että et juuri nyt voi vastata. Puhelut tulevat silti yhä läpi.

Kyllä, voit hallita hälytyksiä Skypessä keskustelukohtaisesti.

1. Valitse keskustelu tai ryhmä viimeaikaisten keskusteluiden luettelosta.
    2. Valitse yhteystiedon tai ryhmän nimi keskustelun yläosassa.
    3. Vieritä alas kohtaan Chat Settings (Keskustelun asetukset) ja ota ilmoitukset käyttöön tai poista ne käytöstä kyseiselle keskustelulle.

Ryhmäkeskustelujen osalta voit ottaa käyttöön Smart notifications (Älykkäät ilmoitukset) -asetuksen, jolloin saat ilmoituksen vain, kun sinua lainataan tai sinut @mainitaan.

Jos et saa ilmoituksia, siihen voi olla muutama syy:

• Ilmoituksien lähettäminen loppuu, jos kirjaudut ulos sovelluksesta. Varmista, että olet kirjautunut sisään.
    • Varmista, että Notifications for conversations (Keskustelujen ilmoitukset) on käytössä.
    • Jos olet yhä Do Not Disturb (Älä häiritse) -tilassa, et oletuksena saa keskusteluilmoituksia. Voit muuttaa tätä asetusta napsauttamalla profiilikuvaasi ja valitsemalla sen jälkeen kohdassa Application Settings (Sovellusasetukset) -> Notifications (ilmoitukset) Show chat notifications while Do Not Disturb is on (Näytä keskusteluilmoitukset, kun Älä häiritse on käytössä).
    • Varmista, että et ole poistanut Skype-ilmoituksia käytöstä laitteen asetuksista. Ilmoitusten hallinta on laitekohtainen. Jos et ole varma, miten voit tarkistaa laitteesi asetukset, voit katsoa ohjeita valmistajan sivustosta.
    • Varmista, ettet ole poistanut ilmoituksia käytöstä tietyn keskustelun osalta.
    • Varmista, että käytät Skypen uusinta versiota.

Jos suljet Skype-sovelluksen kirjautumatta ensin ulos, saatat edelleen saada ilmoituksia. Jos et halua enää saada ilmoituksia, voit poistaa ne käytöstä Asetukset-kohdassa tai voit kirjautua ulos, ennen kuin suljet sovelluksen.