Kuinka keskustelu poistetaan Skypen uudessa työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin

1. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella keskustelua, jonka haluat poistaa.
    2. Valitse valikosta Delete chat (Poista keskustelu).

Keskustelun poistaminen
    3. Valitse vahvistusikkunassa uudelleen Delete (Poista).

Poistaminen

Kun poistat keskustelun, kaikki keskustelun viestit poistetaan eikä keskustelu enää näy viimeaikaisissa keskusteluissa. Keskustelu poistetaan kyseisellä laitteella, mutta se näkyy edelleen muilla laitteilla, ellei sitä poisteta myös niistä.

Kuinka keskustelu poistetaan Skypen uudessa työpöytäversiossa?