Ketkä näkevät profiilitietoni Skypen työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin

Sinä hallitset sitä, ketkä voivat nähdä Skype-profiilisi tiedot. Jotkin tiedot ovat kaikkien nähtävissä, mutta voit jättää ne tyhjiksi, jos et halua niiden näkyvän profiilissasi.

• Kaikki näkevät seuraavat tiedot: Skype-nimi, sijainti ja profiilikuva, jos olet lisännyt kuvan.
      • Huomautus: voit muuttaa profiilikuvasi näkymään vain yhteyshenkilöillesi. Valitse profiilistasi Asetukset >Tili ja profiili>Profiilikuva > Valitse Julkinentai Vain yhteyshenkilöt.
    • Yhteyshenkilöt sekä ihmiset, joiden kanssa olet keskustellut, näkevät seuraavat tiedot: puhelinnumero ja syntymäpäivä, jos olet lisännyt ne Skype-profiiliisi.

Sähköpostiosoitteesi ei näy koskaan. Kukaan ei näe sitä tarkastellessaan profiiliasi. Se salataan ja tallennetaan hakemistoomme siten, että vain kaverisi, jotka jo tietävät sähköpostiosoitteesi, voivat käyttää sitä hakiessaan sinua.

Lue, miten voit päivittää Skype-profiilisi tiedot.

Voit lisätä omaan Skype-profiiliisi sijainnin, sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron kaltaisia tietoja, jotta kaveriesi on helpompi löytää sinut. Voit myös muokata näitä tietoja myöhemmin. Jos et halua olla mukana julkisessa hakemistossa tai Ihmisiä, joita saatat tuntea -ehdotuksissa, voit poistaa itsesi niistä. Jos valitset tietojesi poistamisen julkisesta hakemistosta, kukaan ei voi löytää sinua haulla. Lisätietoja. Tietojen poistaminen on mahdollista vain Skypen Windows-, Mac-, Linux- ja Windows 10 -versioissa (versio 14).

Jos haluat, että tietosi eivät ole löydettävissä Skype-haulla:

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse Asetukset ja Yhteystiedot.
    3. Valitse Hallitse sitä, miten muut löytävät sinut Skypessä.
    4. Voit poistaa valinnan Näy hakutuloksissa tai Näy ehdotuksissa käytöstä. Voit milloin tahansa palauttaa profiilitietosi julkiseen hakemistoon ottamalla tämän asetuksen uudelleen käyttöön.

Huomautus: Jos vaihdoit näkyvyysasetuksiasi Skypen uudemmassa versiossa, vanhempi versio ei välttämättä enää näytä valintaasi näkyvyydestäsi haussa tai Ihmisiä, joita saatat tuntea -ehdotuksissa. Päivitä Skypen uusimpaan versioon tai siirry Skype-profiiliin verkossa, jotta saat oikeat tiedot asetuksistasi.