Koti Uuden Skypen Windows-, Mac- ja Linux-versiot

Kuka näkee profiilitietoni Skypen uudessa työpöytäversiossa?

Sinä hallitset sitä, kuka voi nähdä Skype-profiilisi tiedot. Jotkin tiedot ovat kaikkien nähtävissä, mutta voit jättää ne tyhjiksi, jos et halua niiden näkyvän profiilissasi.

• Kaikki näkevät seuraavat tiedot: Skype-nimi, sijainti ja profiilikuva, jos olet lisännyt kuvan.
    • Yhteyshenkilöt sekä ihmiset, joiden kanssa olet keskustellut, näkevät seuraavat tiedot: Puhelinnumero ja syntymäpäivä, jos olet lisännyt ne Skype-profiiliisi.

Sähköpostiosoitteesi ei näy koskaan. Kukaan ei näe sitä profiiliasi tarkastellessaan. Se salataan ja tallennetaan hakemistoomme siten, että vain kaverisi, jotka jo tietävät sähköpostiosoitteesi, voivat käyttää sitä hakiessaan sinua.

Lue, miten voit päivittää Skype-profiilisi tiedot.

Voit lisätä omaan Skype-profiiliisi sijainnin, sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron kaltaisia tietoja, jotta kaveriesi on helpompi löytää sinut. Voit myös muokata näitä tietoja myöhemmin. Jos et halua sisällyttää tietojasi julkiseen hakemistoon tai kaveriehdotuksiin, voit poistaa nämä ominaisuudet käytöstä. Jos valitset tietojesi poistamisen julkisesta hakemistosta, kukaan ei voi löytää sinua haulla.

Jos haluat, että tietosi eivät ole löydettävissä Skype-haulla:

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse Application Settings (Sovellusasetukset) ja vieritä alas kohtaan Privacy (Tietosuoja).
    3. Valitse Manage how people find you on Skype (Löydettävyyden hallinta Skypessä).
    4. Poista Appear in search results and suggestions (Näy hakutuloksissa ja ehdotuksissa) -valinta käytöstä. Voit milloin tahansa palauttaa profiilitietosi julkiseen hakemistoon ottamalla tämän asetuksen uudelleen käyttöön.