Kuka näkee profiilitietoni Skypen uudessa työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin

Sinä hallitset sitä, kuka voi nähdä Skype-profiilisi tiedot. Jotkin tiedot ovat kaikkien nähtävissä, mutta voit jättää ne tyhjiksi, jos et halua niiden näkyvän profiilissasi.

• Kaikki näkevät seuraavat tiedot: Skype-nimi, sijainti ja profiilikuva, jos olet lisännyt kuvan.
    • Yhteyshenkilöt sekä ihmiset, joiden kanssa olet keskustellut, näkevät seuraavat tiedot: Puhelinnumero ja syntymäpäivä, jos olet lisännyt ne Skype-profiiliisi.

Sähköpostiosoitteesi ei näy koskaan. Kukaan ei näe sitä profiiliasi tarkastellessaan. Se salataan ja tallennetaan hakemistoomme siten, että vain kaverisi, jotka jo tietävät sähköpostiosoitteesi, voivat käyttää sitä hakiessaan sinua.

Lue, miten voit päivittää Skype-profiilisi tiedot.

Voit lisätä omaan Skype-profiiliisi sijainnin, sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron kaltaisia tietoja, jotta kaveriesi on helpompi löytää sinut. Voit myös muokata näitä tietoja myöhemmin. Jos et halua olla mukana julkisessa hakemistossa tai People You May Know (Ihmiset, jotka saatat tuntea)-ehdotuksissa, voit valita ettet ole. Jos valitset tietojesi poistamisen julkisesta hakemistosta, kukaan ei voi löytää sinua haulla. Lisätietoja.

Jos haluat, että tietosi eivät ole löydettävissä Skype-haulla:

1. Valitse profiilikuvasi
    2. Valitse Application Settings (Sovellusasetukset) ja vieritä alas kohtaan Privacy (Tietosuoja).
    3. Valitse Manage how people find you on Skype (Löydettävyyden hallinta Skypessä).
    4. Voit vaihdella Appear in search results (Näy hakutuloksissa) tai Appear in suggestions (Näy ehdotuksissa) Voit milloin tahansa palauttaa profiilitietosi julkiseen hakemistoon ottamalla tämän asetuksen uudelleen käyttöön.

Huom: Jos vaihdoit näkyvyysasetuksiasi Skypen udemmassa versiossa, vanhempi versio ei välttämättä enää näytä valintaasi Search- (Haku) tai People You May Know (Ihmisiä, jotka saatat tuntea) -ehdotuksissa. Ole hyvä ja päivitä Skypen uusimpaan versioon tai mene Skype Profile-profiiliin internetsivustoilla saadaksesi oikeat tiedot asetuksistasi.