Miten voin estää tietojeni näkymisen Skypen hakutuloksissa ja ehdotuksissa työpöytälaitteella?

Takaisin hakutuloksiin

Voit lisätä omaan Skype-profiiliisi sijainnin, sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron kaltaisia tietoja, jotta kaveriesi on helpompi löytää sinut. Voit myös muokata näitä tietoja myöhemmin. Jos et halua olla mukana julkisessa hakemistossa tai Ihmisiä, joita saatat tuntea -ehdotuksissa, voit poistaa itsesi niistä. Jos valitset tietojesi poistamisen julkisesta hakemistosta, kukaan ei voi löytää sinua haulla. Lisätietoja. Tietojen poistaminen on mahdollista vain Skypen Windows-, Mac-, Linux-, verkko- ja Windows 10 -versioissa (versio 14).

Jos haluat, että tietosi eivät ole löydettävissä Skype-haulla:

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse Asetukset ja Yhteystiedot.
    3. Valitse Tietosuoja.
    4. Poista valinta Näy hakutuloksissa tai Näy ehdotuksissa käytöstä. Voit milloin tahansa palauttaa profiilitietosi julkiseen hakemistoon ottamalla tämän asetuksen uudelleen käyttöön.

Huomautus: Jos vaihdoit näkyvyysasetuksiasi Skypen uudemmassa versiossa, vanhempi versio ei välttämättä enää näytä valintaasi näkyvyydestäsi haussa tai Ihmisiä, joita saatat tuntea -ehdotuksissa. Päivitä Skypen uusimpaan versioon tai siirry Skype-profiiliin verkossa, jotta saat oikeat tiedot asetuksistasi.