Miksi Skype-yhteystietoni tai saldoni puuttuu?

Takaisin hakutuloksiin

Jos olet kirjautunut sisään Skypeen, mutta et löydä yhteyshenkilöitäsi tai Skype-saldoasi, olet todennäköisesti vain kirjautunut sisään eri tilille kuin aioit.

Mikä tähän voi olla syynä?

• Sinulla voi olla tietämättäsi useita Microsoft-tilejä. Oletko koskaan käyttänyt Outlook.comia, Hotmailia, Microsoft 365:tä, OneDrivea, Xboxia tai Windowsia? Näissä palveluissa käyttämälläsi sähköpostiosoitteella voi myös kirjautua sisään Skypeen. Jos sinulla on useampi kuin yksi tili, saatat olla kirjautuneena Skypeen, mutta et sillä tilillä, johon yhteystietosi ja Skype-saldosi on tallennettu.
    • Joku muu on saattanut kirjautua sisään Microsoft-tilillään laitteellasi. Joku, kuten kaveri, perheenjäsen, lapsi tai puoliso on saattanut kirjautua sisään omalla tilillään laitteellasi ja unohtanut kirjautua ulos.

Vianmääritystoimet

1. Onko sinulla useampi kuin yksi Skype-tili?
      • Käytätkö sähköpostiosoitetta kirjautuessasi muihin Microsoftin tuotteisiin tai palveluihin, kuten Xboxiin, OneDriveen tai Outlook.comiin? Jos kirjauduit hiljattain johonkin näistä muista palveluista, voit olla kirjautuneena Skypeen eri Microsoft-tilillä. Napauta tai napsauta profiilikuvaasi, jolloin sekä Skype-nimesi, että tili jolle olet kirjautunut, näkyvät. Näin voit selvittää, oletko kirjautuneena oikealla tilillä.
      • Käytätkö Skypeä useammassa kuin yhdessä laitteessa, esimerkiksi pöytätietokoneessa ja puhelimessa? On mahdollista, että olet kirjautunut sisään eri tiliin eri laitteilla.
    2. Kokeile käyttää Skype-tiliäsi toisella laitteella, jossa olet mahdollisesti kirjautuneena, kuten tietokoneella, mobiililaitteella tai Xboxilla. Jos onnistut käyttämään oikeaa Skype-tiliä toisella laitteella, voit selvittää sen tilin käyttäjänimen, jolla olet kirjautunut, noudattamalla tässä Skype-nimen löytämistä käsittelevässä artikkelissa kuvattuja vaiheita.
    3. Kirjaudu ulos Skypestä ja sitten takaisin sisään. Varmista, että kirjaudut sisään oikeaan tiliin käyttämällä sähköpostiosoitettasi, puhelinnumeroasi tai Skype-tilisi tietoja.
    4. Etkö vieläkään näe yhteystietojasi tai Skype-saldoasi? Kokeile kirjautua sisään millä tahansa sähköpostiosoitteella, jota olet mahdollisesti käyttänyt Microsoftin palveluihin kirjautumiseen. Jos et edelleenkään löydä yhteyshenkilöistäsi tai Skype-saldoasi, kirjaudu ulos ja yritä uudelleen toisella sähköpostiosoitteella.

Jos et käytä Skype-saldoasi 180 päivään, se poistuu käytöstä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse huolestua. Voit helposti aktivoida Skype-saldosi uudelleen.