Miksi Skype-yhteystietoni tai saldoni puuttuu?

1. Onko sinulla useita Skype-tilejä?
      • Jos käytät sähköpostiosoitetta kirjautuaksesi muihin Microsoft-tuotteisiin kuten Xboxiin, OneDriveen tai Outlook.comiin, samaa sähköpostia voidaan käyttää Skypeen kirjautumiseen. Jos hiljattain kirjauduit johonkin näistä muista palveluista, voit olla kirjautuneena Skypeen eri Microsoft-tilillä.

• Jos käytät Skypeä useammalla kuin yhdellä laitteella kuten pöytäkoneellasi ja puhelimellasi, on mahdollista, että olet kirjautunut eri tilille eri laitteilla.
    2. Kirjaudu ulos Skypestä ja kirjaudu sitten takaisin sisään. Varmista, että kirjaudut sisään käyttäen oikeaa tiliä sähköpostiosoitteellasi, puhelinnumerollasi tai Skype-tilitiedoilla.

Huomautus: Voit tarkistaa kirjautumistilisi käyttäjänimen seuraamalla tässä artikkelissa esitettyjä vaiheita, joilla löydät Skype-nimesi.